Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare
Camera Deputaților și Ministerul Afacerilor Externe organizează miercuri, 18 iunie și joi, 19 iunie, începând cu ora 9.30, conferința aniversară „România și Convenția Europeană a Drepturilor Omului – 20 de ani” pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la intrarea în vigoare pentru România a Convenției pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale (sala „Drepturilor Omului”, nivel P).

Evenimentul are ca scop evidențierea relației României cu sistemul Convenției în acești 20 de ani, iar pe de altă parte, importanța Convenției pentru România în acești ani. În data de 19 iunie, organizatorii vor dezbate, în cadrul unui seminar care va avea loc începând cu ora 9.30, executarea hotărârilor CEDO în cauzele pronunțate împotriva României - 20 ani (sala „Mihai Viteazu”, nivel P1).
Ambele evenimente sunt deschise presei.
Printre invitați se numără premierul României, președinții celor două Camere ale Parlamentului, miniștri, parlamentari, judecători și procurori, alte persoane marcante ale vieții politice din România.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 1 martie 2024, 1:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro