Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Versiunea pentru printare
Sub înaltul patronaj al domnului președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Ștefan Zgonea, Comisia juridică, de disciplină și imunități și Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA) organizează conferința de lansare a proiectului "ÎMPREUNĂ SĂ STOPĂM INFRACȚIUNILE DIN ȘCOLI", care va avea loc în data de 5 aprilie 2013, în incinta Palatului Parlamentului, în sala "C.A.Rosetti", începând cu ora 11.00.

Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA) este inițiatorul proiectului "ÎMPREUNĂ SĂ STOPĂM ÎNFRACȚIUNILE DIN ȘCOLI", ce vizează, în principal, combaterea fenomenului infracțional juvenil și al comportamentelor violente în școli, prin conștientizarea elevilor atât în ceea ce privește valorile ocrotite de lege, cât și în ceea ce privește riscurile și consecințele la care se expun prin încălcarea normelor legale. Partenerii cu care asociația implementează acest proiect sunt Agenția Națională Antidrog, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Primăria Sector 4 - Administrația Școlilor, Liceelor și Grădinițelor Sector 4, Poliția Locală Sector 4, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Camera Deputaților - Parlamentul României, Asociația Pro-Vita.
Grupul de participanți la evenimentul de lansare va reuni reprezentanți ai partenerilor sociali, ai autorităților publice centrale și locale cu responsabilități în domeniile vizate în proiect, reprezentanți ai unităților de învățământ din toată țara, cadre didactice, elevi din clasele VIII - X , reprezentanți ai societății civile și ai mass-mediei.
Grupul țintă al proiectului nostru sunt elevii din clasele VIII - X.
Atât pentru noi, cât și pentru invitații nostri, ar fi o onoare ca dvs. să participați la acest eveniment. Pentru detalii suplimentare legate de organizarea acestui eveniment, persoana de contact este dl Andrei Guță, telefon 0723.391.295.
În speranța că veți accepta invitația noastră, ne exprimăm convingerea că aportul dvs. va da substanță activităților care vor avea loc cu ocazia acestui eveniment.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 29 februarie 2024, 22:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro