Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Relații publice > Comunicate de presă Versiunea pentru printare
din 16 decembrie 2019

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Răzvan Ilie Rotaru (Grupul parlamentar al PSD)
„Liberalii botoșăneni se bat cu pumnii în piept că vor aloca fonduri pentru drumurile din Botoșani! Banii au fost deja alocați și toate procedurile au fost realizate în Guvernarea PSD”

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru le bate obrazul liberalilor din Botoșani care, în urmă cu un an, au votat împotriva Bugetului de stat ce conținea sumele necesare pentru modernizarea drumurilor care traversează județul, iar acum se laudă cu alocările financiare și procedurile care au fost realizate de Guvernarea PSD.

16 decembrie 2019 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al USR)

Domnule ministru Victor Sebastian Costache,
În răspunsul din data de 11 decembrie la Scrisoarea Deschisă adresată dumneavoastră și doamnei viceprim-ministru Raluca Turcan, cu privire la starea sistemului de transfuzii din România, afirmați că precaritatea sistemului este cunoscută încă din anul 2017, când a fost realizat un audit de către experți internaționali, iar autoritățile care au administrat acest sistem s-au complăcut, luând doar măsuri superficiale, fără să corecteze în profunzime adevăratele probleme semnalate.

16 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Alina Teiș (Grupul parlamentar al PSD)

Doamna deputat Teiș Alina, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport și membru în Comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați, a votat Proiectul de lege care are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Legii nr.407/2006, propunându-se, în principal, următoarele:

16 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Andi-Gabriel Grosaru (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Participare la cea de-a 17-a ediție a Forumului Parlamentar de Securitate si Intelligence din Washington, SUA.
În data de 12 decembrie 2019, am participat la cea de-a 17-a ediție a Forumului Parlamentar de Securitate si Intelligence.

16 decembrie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Elena Hărătău (Grupul parlamentar al PNL)
Cauzele întârzierii construcției de autostrăzi din România trebuie să fie în atenția conducerii Ministerului Transporturilor

Variațiile imense ale prețurilor construcției de autostrăzi din România, inclusiv în comparație cu practica de la nivelul altor state ale Uniunii Europene, nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni.

În România, amploarea neconcordanțelor existente în ceea ce privește lucrările în infrastructură este peste media europeană, atât cât privește prețurile, cât și întârzierile, toate acestea fiind mult mai mari la noi. [...]

16 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Alina Teiș (Grupul parlamentar al PSD)

Doamna deputat Teiș Alina, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport și membru în Comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați, a votat Proiectul de Lege privind modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.71/2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Or-donanței Guvernului nr.71/2002, în vederea corelării cu legislația actuală în domeniul achizițiilor publice, precum și al concesiunilor de lucrări și de servicii. [...]

16 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grupul parlamentar al PSD)
Angel Tîlvăr: “Toate instituțiile statului român trebuie să-și calibreze eforturile de susținere a intereselor românilor din Marea Britanie în cadrul decis de rezultatul alegerilor din 12 decembrie 2019”.

Președintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, domnul deputat Angel Tîlvăr, a avut, luni, 16 decembrie 2019, o întrevedere cu E.S. Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, subiectul discuției fiind situația românilor din Regat, având în vedere rezultatele alegerilor de joi, 12 decembrie 2019, când Partidul Conservator condus de premierul Boris Johnson a dobândit o majoritate absolută în Parlament.

16 decembrie 2019 detalii
  INFORMARE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR)

În urma Scrisorii deschise pe care domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR) a adresat-o ministrului Sănătății, Victor Sebastian Costache, pe 5 decembrie, referitoare la sistemul național de transfuzii sangvine a fost primit răspunsul de mai jos:

16 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Alina Teiș (Grupul parlamentar al PSD)

Doamna deputat Teiș Alina, membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport și membru în Comisia pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați,a votat Proiectul de lege care are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.66/2014.

Prin acest proiect se vizează creșterea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, concomitent cu reînnoirea parcului auto, prin dinamizarea achiziției de au-toturisme noi în cadrul Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi și înlocuirea acestora cu autoturisme nepoluante, respectiv, prin introducerea achiziției de autoturisme hibrid, electric hibrid și pur electric. [...]

16 decembrie 2019 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 23 aprilie 2024, 10:14
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro