Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2022 > 25-05-2022

Ședința Camerei Deputaților din 25 mai 2022

  1. Declarații politice și intervenții ale deputaților:
  1.11 Dumitru Coarnă - declarație politică intitulată "Globalizarea și următorul pas spre aservirea totală - semnarea Tratatului OMS privind pandemiile";

 

Domnul Ciprian-Constantin Șerban:

  ................................................

Domnul deputat Dumitru Coarnă, vă rog.

Domnul Dumitru Coarnă:

Bună dimineața!

Mulțumesc, domnule președinte.

Declarație politică intitulată "Globalizarea și următorul pas spre aservirea totală - semnarea Tratatului OMS privind pandemiile".

La 1 decembrie 2021, membrii Organizației Mondiale a Sănătății - OMS - au ajuns la un consens privind demararea procesului de elaborare și negociere a unei convenții internaționale în temeiul Constituției OMS, pentru a consolida prevenirea și pregătirea pentru viitoare pandemii.

În cadrul Consiliului European din 25 februarie 2021, liderii UE au subliniat necesitatea unei cooperări multilaterale la nivel mondial pentru abordarea amenințărilor actuale și viitoare la adresa sănătății și au convenit să depună eforturi în direcția unui tratat internațional privind pandemiile în cadrul OMS.

Sub masca promovării securității sanitare globale, prin semnarea Tratatului OMS privind pandemiile, președintele Iohannis ar comite infracțiunea de trădare față de poporul român suveran și statul român independent.

Cum principalele resurse ale României au fost cedate străinilor, se face următorul pas spre aservirea totală. Nu mai deținem petrolul, nici pădurile și, mai nou, am cedat și gazul din Marea Neagră. România este proprietar doar în acte; în realitate, toate bogățiile naturale naționale au fost cedate către străini. Petrolul, pădurile și gazele românești, în valoare anuală de aproximativ 30 de miliarde de euro, intră direct în buzunarele companiilor care au pus mâna pe aceste industrii.

Este evident că presa din România nu mai este liberă. În ultimii ani a primit subvenții directe de la statul român, adică de la români, de aproximativ 50 de milioane de euro, bani ce reprezintă în realitate o mită oferită de partidele politice pentru ca presa să ascundă adevărul.

Așa se face că românii o duc din ce în ce mai rău, dar în presă totul pare să fie perfect. Milioanele primite direct de la statul român și partidele politice mituiesc presa. Totul se face legal, cu acte, prin intermediul subvenției publice acordate partidelor politice. PSD și PNL cheltuiesc cei mai mulți bani pe presă, din banii primiți de la stat pentru administrarea partidului.

În fiecare zi iese cineva și ne spune cât de bine o ducem, că totul merge perfect, românii nu au de ce să se plângă, avem creștere economică, salariile sunt bune și prețurile în regulă. Sigur că lucrurile stau tocmai invers. Românii tot nu au rețele civilizate de apă și canalizare, nu au drumuri bune, nu au rețele de autostrăzi.

Intenția anunțată de președintele Klaus Werner Iohannis de a semna în curând Tratatul pandemic al OMS, o organizație străină și globalistă, reprezintă următorul pas spre aservirea totală. În plus, acesta încalcă prevederile art. 1 din Constituția României, privind independența statului român, și art. 2 din Constituție, privind suveranitatea poporului român.

Parlamentul, organul reprezentativ suprem al poporului român suveran, trebuie să intervină de urgență și să acționeze împreună cu Guvernul și Parchetul General de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru preîntâmpinarea comiterii infracțiunii de trădare, prevăzută de art. 394 Cod penal, și evitarea aservirii politice totale a României față de o organizație străină.

Prin semnarea unui acord internațional contrar Constituției și interesului național, președintele țării demonstrează din nou aservirea față de străinii globaliști și înstrăinarea sa față de poporul român.

Dumitru Coarnă, deputat independent, Circumscripția nr. 12 Călărași.

Mulțumesc.

Domnul Ciprian-Constantin Șerban:

Vă mulțumesc.