Sunteți în secțiunea: Prima pagină > Proceduri parlamentare > Dezbateri > Calendar 2017 > 12-09-2017

Ședința Camerei Deputaților din 12 septembrie 2017

  1. Informare privind distribuirea unor documente la casetele deputaților, potrivit prevederilor art.94 din Regulamentul Camerei Deputaților.

 

Ședința a început la ora 16,02.

Lucrările ședinței au fost conduse, în prima parte, de domnul deputat Petru Gabriel Vlase, vicepreședinte al Camerei Deputaților, asistat de domnii deputați Georgian Pop și Liviu-Ionuț Moșteanu, secretari ai Camerei Deputaților.

A doua parte a ședinței a fost condusă de doamna deputat Carmen-Ileana Mihălcescu, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Domnul Petru Gabriel Vlase:

Liderii de grup, vă rog să vă invitați colegii în sala de ședințe.

Declar deschisă, doamnelor și domnilor deputați, ședința de astăzi a Camerei Deputaților și anunț că din totalul celor 329 de deputați, și-au înregistrat prezența până în acest moment 159 de colegi. Se mai înregistrează și în acest moment, probabil.

La primul punct al ordinii de zi, în conformitate cu prevederile art. 94 din Regulamentul Camerei Deputaților, vă informez că au fost distribuite deputaților următoarele documente: ordinea de zi pentru ședințele Camerei, de astăzi și de mâine; programul de lucru pentru perioada 11-16 septembrie 2017; lista rapoartelor depuse în perioada 1-12 septembrie 2017 și de comisiile permanente sesizate în fond; lista cu legile pentru care se poate exercita dreptul de sesizare a Curții Constituționale; informarea cu privire la inițiativele legislative înregistrate la Camera Deputaților și care urmează să fie avizate de comisiile permanente.