Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Victor Paul Dobre > Press releases Versiunea pentru printare

Victor Paul DOBRE
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 20-21 februarie 2020, se vor desfășura la Viena, Austria, lucrările celei de-a 19-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

18 februarie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În data de 4 decembrie 2019 va avea loc, la Bratislava, Slovacia, reuniunea Sub-comisiei AP OSCE pentru Regulamentul Adunării și proceduri de lucru. Organizatorii din partea Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) invită să participe la reuniune membrii acestei sub-comisii care va avea loc în marja reuniunii Biroului AP OSCE.

2 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 4–6 octombrie 2019, la Marrakech, Maroc, se va desfășura cea de-a 18-a Reuniune de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

2 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 5–7 septembrie 2019, la Andermatt, Elveția, va avea loc cea de-a treia Conferință parlamentară internațională a Grupului de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

4 septembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa - Luxemburg, 4-8 iulie 2019

În perioada 4-8 iulie 2019, la Luxemburg, a avut loc cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care, din partea Camerei Deputaților, au participat membrii titulari ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE, astfel: domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD) și domnul deputat Petru Movilă (PMP).

10 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 4 – 8 iulie 2019, la Luxemburg, va avea loc cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

2 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 7 – 10 iunie 2019, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Republica Kazahstan, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

5 iunie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 20-24 mai 2019, se vor desfășura la Larnaca, Cipru, lucrările Seminarul regional despre Codul de conduită al OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa) privind aspectele politico-militare ale securității.

20 mai 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 7 - 8 aprilie 2019, la Copenhaga, Danemarca, va avea loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), din care face parte, în calitate de vicepreședinte al AP OSCE, și domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), membru al Delegației Parlamentului României la AP OSCE.

2 aprilie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 21-22 februarie 2019, se vor desfășura, la Viena, lucrările celei de-a 18-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

19 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În ziua de 13 februarie 2019, la Palatul Parlamentului, s-a desfășurat întâlnirea dintre doamna Sofio Kastsarava, Președintele Delegației georgiene la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) și reprezentanți ai Delegației române la AP OSCE. Întâlnirea a avut loc în marja vizitei în România a unei delegații a Comitetului pentru relații externe a Parlamentului Georgiei (12-13 februarie 2019).

13 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 6-7 decembrie 2018 va avea loc, la Milano, reuniunea Consiliului Ministerial al OSCE, la care sunt invitați să participe și membrii Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 decembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 10 – 11 octombrie 2018, la sediul Parlamentului European din Bruxelles, Belgia, se va desfășura Conferința la nivel înalt cu tema „Viitorul observării internaționale a alegerilor”, organizată de Grupul de Susținere a Democrației și de Coordonare a Alegerilor din cadrul Parlamentului European și de Serviciul European pentru Acțiune Externă.

9 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ


În perioada 3 – 6 octombrie 2018, la Bișkek, Republica Kârgâză, se va desfășura Reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

Principalele activități prevăzute în cadrul Reuniunii sunt: Forumul Mediteranean, reuniunea Comisiei permanente și o conferință parlamentară. [...]

1 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 7 – 11 iulie 2018, la Berlin, Germania, va avea loc cea de-a 27-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 iulie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 15 - 16 aprilie 2018, la Copenhaga, Danemarca, va avea loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), din care face parte, în calitate de vicepreședinte al AP OSCE, și domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), membru al Delegației Parlamentului României la AP OSCE.

12 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 13 - 14 martie 2018, la Baku, în Azerbaidjan, a avut loc Conferința internațională “Rolul parlamentarilor în sprijinirea cooperării economice și a legăturilor culturale de-a lungul Drumului Mătăsii", organizată de Parlamentul Republicii Azerbaidjan, în cooperare cu Grupul de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRSG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE).

19 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 14-16 martie, o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan din Parlamentul României, condusă de domnul deputat Victor Paul Dobre, președintele grupului, a efectuat o vizită la Baku, ca urmare a invitației primite de la omologul azer, domnul Azay Guliyev.

19 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 14-16 martie, o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Azerbaidjan din Parlamentul României conduse de către domnul deputat Victor Paul Dobre, președintele grupului, a efectuat o vizită la Baku, ca urmare a invitației primite de la omologul azer al domniei sale, domnul Azay Guliyev.

16 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 13 - 14 martie 2018, va avea loc la Baku, Azerbaidjan, Conferința internațională “Rolul parlamentarilor în sprijinirea cooperării economice și a legăturilor culturale de-a lungul Drumului Mătăsii", organizată de Parlamentul Republicii Azerbaidjan în cooperare cu Grupul de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRSG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE).

9 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 2 - 5 martie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Italia, care au loc la data de 4 martie 2018, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

1 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 22-23 februarie 2018 au avut loc, la Viena, lucrările celei de-a 17-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

26 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL) a participat la lucrările Biroul Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), care au avut loc la Viena, la 6 decembrie a.c., în calitate de vicepreședinte al AP OSCE.

8 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

La 6 decembrie 2017, la Viena, va avea loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 decembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 18 – 21 octombrie 2017, Casa Consilierilor din Regatul Maroc (Camera superioară a Parlamentului marocan) și Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează vizita unei Delegații a AP OSCE în capitala Marocului, Rabat.

16 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 3 – 5 octombrie 2017, la Andorra La Vella, Andorra, se va desfășura reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

28 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 22 - 25 septembrie 2017, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Federală Germania, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE au fost desemnați să participe domnii deputați Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, și Petru Movilă (PMP), membru al Delegației. [...]

20 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 5 - 9 iulie 2017, la Minsk, Republica Belarus, va avea loc cea de-a 26-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 23-24 aprilie 2017, la Copenhaga, Danemarca, a avut loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care a participat, în calitate de vicepreședinte al Adunării, domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), membru al Delegației Parlamentului României la AP OSCE.

Biroul AP OSCE reprezintă structura de conducere a Adunării și este compus din Președinte, vicepreședinți, trezorier, ofițerii celor trei comisii generale și Președintele Emerit. [...]

26 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 23-24 aprilie 2017, la Copenhaga, Danemarca, va avea loc reuniunea Biroului Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care urmează să participe, în calitate de vicepreședinte al Adunării, domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), membru al Delegației Parlamentului României la AP OSCE.

Biroul AP OSCE reprezintă structura de conducere a Adunării și este compus din Președinte, vicepreședinți, trezorier, ofițerii celor trei comisii generale și Președintele Emerit. [...]

21 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 27-28 martie 2017 s-au desfășurat la Sankt Petersburg, Federația Rusă, lucrările Conferinței parlamentare privind combaterea terorismului internațional.

30 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Membrii Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) sunt invitați să participe, în perioada 27-28 martie 2017, la Sankt Petersburg, Federația Rusă, la lucrările Conferinței parlamentare privind combaterea terorismului internațional.

22 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 23-24 februarie 2017 s-au desfășurat la Viena lucrările celei de-a 16-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

27 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 23-24 februarie 2017, se vor desfășura, la Viena, lucrările celei de-a 16-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

21 februarie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 14 july 2024, 5:05
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro