Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (sen.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Sorin Mihai Cimpeanu > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Sorin Mihai CIMPEANU
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport
Cooperare Româno - Irlandeză în domeniul educației.
Irlanda - un model de succes prin cooperarea dintre Consiliul Național pentru Curriculum și Consiliul Național pentru Competențe

În perioada 22 - 25 octombrie 2019, o delegație a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, condusă de domnul deputat Sorin Mihai Cîmpeanu, președinte al Comisiei, a efectuat o deplasare la Dublin, pentru un schimb de experiență în domeniile educație, cercetare, tineret și sport - legislativ/politici publice și sectoriale asociate acestor domenii.

28 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, Sorin-Mihai Cîmpeanu (Grupul parlamentar PRO Europa)
privind întrevederea președintelui Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților cu o delegație parlamentară din Georgia

În ziua de 9 octombrie 2019, domnul deputat Sorin-Mihai Cîmpeanu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, împreună cu doamna prof. Liliana Sbîrnea, secretarul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat, au primit vizita unei delegații a Comisiei pentru educație, știință și cultură din cadrul Parlamentului Georgiei.

9 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 45-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF) Abidjan, Coasta de Fildeș, 6-9 iulie 2019

În perioada 6-9 iulie 2019, s-a desfășurat, la Abidjan, Coasta de Fildeș, cea de-a 45-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), ce a reunit 300 de parlamentari din 51 de secțiuni ale APF.

11 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
privind întrevederea membrilor Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei cu Secretarul general al Organizației Internaționale a Francofoniei, E.S. doamna Louise Mushikiwabo

Doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, alături de membri ai Delegației, a avut marți, 12 martie 2019, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu E.S. doamna Louise Mushikiwabo, Secretarul general al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), aflată în România în prima sa vizită oficială de la preluarea mandatului.

13 martie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind Participarea la cea de-a 31-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei din Regiunea Europa - Andorra la Vella, Andorra, 21-24 octombrie 2018
La invitația Secțiunii Andorra la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF), în perioada 21-24 octombrie 2018, a avut loc în Andorra la Vella, cea de-a 31-a Sesiune a APF din Regiunea Europa, la care au participat în jur de 60 de parlamentari francofoni, reprezentând 18 secțiuni din Regiunea Europa.

Din partea Delegației Parlamentului României la APF au participat: domnul deputat Sorin Mihai Cîmpeanu, membru al Delegației și Președinte al Agenției Universitare a Francofoniei (AUF) și domnul senator Cătălin Dumitru Toma, membru al Delegației. [...]

24 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
Participarea la cea de-a 44-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei
Québec, Canada, 7-10 iulie 2018

În perioada 7-10 iulie 2018 a avut loc, în Québec, Canada, cea de-a 44-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), la care, din partea Delegației Parlamentului României la APF au participat: domnul deputat Sorin Mihai Cîmpeanu, care a condus delegația, membru al Comisiei APF pentru educație, comunicații și cultură, președinte al Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), domnul deputat Constantin Codreanu, membru al Comisiei politice a APF, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților, doamna deputat Cristina-Ionela Iurișniți, membră a Rețelei Femeilor Parlamentare a APF și raportor la Sub-comisia pentru educație a APF, președinta Comisiei pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților.

12 iulie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 44-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei Québec, Canada, 7-10 iulie 2018

În perioada 7-10 iulie 2018 va avea loc, în Québec, Canada, cea de-a 44-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), la invitația domnului Jacques Chagnon, Președintele Adunării Naționale din Québec și Președinte al APF.

5 iulie 2018 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu (neafiliați)

Deputații neafiliați Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu vor susține luni, 25 iunie, începând cu ora 14.15, o conferință de presă (sala de ședință a deputaților neafiliați, etaj 4, camera 4122).

25 iunie 2018
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind lucrările Conferinței Președinților de delegații parlamentare membre ale Adunării Parlamentare a Francofoniei din Regiunea Europa
(21 mai, Palatul Parlamentului)

La invitația președintelui Delegației Parlamentului României a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), doamna deputat Simona BUCURA-OPRESCU, luni, 21 mai 2018, s-au desfășurat, la Palatul Parlamentului, lucrările Conferinței Președinților de delegații parlamentare membre ale APF din Regiunea Europa, la care au participat președinți de delegații parlamentare din 15 Secțiuni membre ale Regiunii Europa a APF, reprezentanți ai instituțiilor francofone cu sediul la București, membri ai Programului Tineri Parlamentari Francofoni.

[...]

23 mai 2018 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații neafiliați Victor Viorel Ponta, Daniel Constantin și Sorin Mihai Cîmpeanu vor susține luni, 14 mai, începând cu ora 15.30, o conferință de presă pe tema activităților legislative ale parlamentarilor neafiliați (sala “Spiru Haret”, nivel P).

14 mai 2018
  COMUNICAT DE PRESĂ Privind participarea la conferința cu tema Le modèle culturel francophone de la Roumanie centenaire. 25 ans de Francophonie institutionnalisée en Roumanie
(sediul MAE, Sala „Gafencu”, 21 martie 2018)

Cu ocazia Zilei Internaționalei a Francofoniei, în data de 21 martie 2018, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei (APF), doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, și domnul deputat Sorin Cîmpeanu, membru al Delegației, președinte al Agenției Universitare a Francofoniei și președinte al Consiliului Național al Rectorilor, au participat la sediul MAE, la Conferința cu tema Le modèle culturel francophone de la Roumanie centenaire - 25 ans de Francophonie institutionnalisée en Roumanie.
22 martie 2018 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații neafiliați Victor Ponta, Daniel Constantin, Sorin Mihai Cîmpeanu și Alin Vasile Văcaru, vor susține marți, 14 noiembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă în care vor aborda mai multe subiecte actuale de interes (sala “Spiru Haret”, nivel P).

13 noiembrie 2017
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru cooperare cu organizațiile internaționale și UE

Președintele Delegației parlamentare române la Adunarea Parlamentara a Francofoniei (APF), domnul deputat Nicolae Bănicioiu, împreună cu membrii Delegației vor participa în perioada 1 – 2 noiembrie 2017, la București la Conferința femeilor francofone, organizată de Ministerul Afacerilor Externe împreună cu Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) și Parlamentul României. Propunerea privind organizarea, în România, a Conferinței femeilor francofone privind rolul femeilor în dezvoltarea economică a fost avansată de Secretarul General al Francofoniei, doamna Michaëlle Jean, cu ocazia vizitei sale la București, în mai 2016.

1 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Reușită extrem de onorantă pentru România, care va fi gazda Conferinței Președinților din Regiunea Europa a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF).

Reuniți la Sarajevo, în cadrul celei de-a 30-a Sesiuni a Adunării Regionale a APF, în data de 24 octombrie a.c., membri ai 22 de delegații parlamentare naționale au acceptat propunerea României avansată de către Președintele Delegației parlamentare române la APF, domnul deputat Nicolae BĂNICIOIU. Propunerea a fost susținută și de către președintele Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), domnul deputat Sorin CÎMPEANU. Din delegația României care a susținut

Conferința Președinților APF urmează a avea loc la București în anul aniversării Centenarului, în perioada 20-22 mai 2018.

24 octombrie 2017
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 13 juillet 2024, 4:14
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro