Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2020-present (sen.)
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Ioan-Cristian Chirtes > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ioan-Cristian CHIRTES
Communiques de presse

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ioan-Cristian Chirteș (Grup PNL)
La mulți ani silviculturii românești, la mulți ani pădurii noastre!

Cu ocazia ,,Lunii plantării arborilor”, doresc să aduc un omagiu celor care, de-a lungul anilor, au slujit un sector deosebit de important pentru societatea românească, atât în ceea ce privește dreptul tuturor românilor de a trăi într-un mediu curat, garantat de Constituția României, cât și aportul economic al industriei forestiere la dezvoltarea României, și anume pădurile României.

31 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primita de la domnul deputat Cristian Chirteș (Grup PNL)
PNL solicită urgentarea adoptării legislației subsecvente noului Cod Silvic

În calitate de deputat PNL, membru al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților, atrag atenția în privința unui aspect deosebit de important în ceea ce privește viitorul sectorului forestier, al administratorilor pădurilor României și mai ales al Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA.

11 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Deputații PNL din Comisia pentru agricultură au votat împotriva Codului Silvic inițiat de PSD

În cadrul ședinței de ieri, 22 septembrie, a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, deputații Partidului Național Liberal s-au opus adoptării Codului Silvic în forma inițiată de parlamentarii PSD.

23 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Guvernul Ponta 3 blochează măsurile liberale pentru reducerea tăierilor ilegale din pădurile României

Primul ministru Victor-Viorel Ponta a blocat inițiativele legislative emise de Departamentul pentru Ape, Păduri și Piscicultură și aprobate în guvern, prin oprirea publicării acestor acte normative în Monitorul Oficial, au anunțat luni, 14 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, doamna deputat Lucia Varga, fost ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, și domnul deputat Ioan-Cristian Chirteș, ambii membri ai Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.

14 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL, doamna deputat Lucia Varga și domnul deputat Ioan-Cristian Chirteș vor susține luni, 14 aprilie., începând cu ora 14.00, la Sala Grupului PNL din Camera Deputaților (etajul 2), o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor proiecte legislative inițiate de către parlamentarii liberali.

14 aprilie 2014
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 22 juin 2024, 13:12
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro