Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.mirceacazan.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mircea-Vasile Cazan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mircea Cazan (Grup PNL)
Denunțul d-lui Sebastian Ghiță - minciuni si dezinformări la adresa familiei Klaus Iohannis

Camera Deputaților a hotărât, prin vot secret cu bile, ca dl. deputat Sebastian Ghiță să nu fie reținut și nici trimis în judecată, mulțumită colegilor săi pesediști. Spre deosebire de alți parlamentari care, de la tribuna Camerei Deputaților, au spus “vă rog votați pentru ridicarea imunității, să pot să îmi demonstrez nevinovăția în instanță”, dl. Ghiță, la fel ca si alți prieteni ai d-lui Ponta, a recurs la metoda vă rog frumos votați împotriva ridicării imunității, citez:

“Am venit astăzi în fața dumneavoastră …, pentru a vă ruga … să analizați cu obiectivitate și să respingeți cererile de reținere și arestare formulate împotriva mea.”
Spre deosebire de alți parlamentari trimiși în judecată și care au început denunțurile după ce au trecut pe la “Beciul Domnesc”, dl. Sebastian Ghiță a început cu denunțurile direct de la plenul Camerei, și aici citez: “Vreau sa spunem adevărul: Președintele Iohannis este în pragul demisiei din cauza unui posibil dosar făcut soției; Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este amenințat pe surse cu dosare si percheziții la foști colaboratori; Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, are în lucru două dosare; Foști prim-miniștri ai României au fost fie arestați, fie trimiși în judecată, fie au dosare în lucru; Șefi de servicii de informații au dosare; Procurorul General a fost demis cu un dosar; Șefii tuturor partidelor politice sunt ținuți sub amenințarea dosarelor, inclusiv Vasile Blaga și Alina Gorghiu; Peste 100 de parlamentari au dosare; Șefii tuturor instituțiilor media au dosare: Antena 3, Evenimentul Zilei, B1 TV, Realitatea TV, România TV, Mediafax etc. Mii de medici, profesori, oameni de afaceri și funcționari sunt hartuiți cu dosare; Mii de firme românești au fost distruse cu dosare. Rezultatul: România a pierdut peste 5 miliarde de euro, bani europeni!..”
Doresc să vă întreb, domnule Sebastian Ghiță, pe ce bază si ce argumente aveți în susținerea celor spuse mai sus. Nu credeți că aruncați anatema asupra întregii țări ca fiind coruptă ?
De asemenea, doresc să vă întreb pe ce bază și ce argumente aveți, domnule Sebastian Ghiță, când afirmați că președintele României, Klaus Iohannis, este în pragul de a-și da demisia din cauza soției sale pentru că ar avea un posibil dosar? Nu vă este rușine să aruncați cu minciuni și invenții în mass media, dezinformând astfel și populația, numai ca dvs. să scăpați de cererile de reținere și arestare?
Vă cer public să demonstrați acuzațiile referitoare la dl. președintele Klaus Iohannis și la soția acestuia, iar în cazul în care nu aveți nicio dovadă concretă (exceptând aparițiile comandate de pe anumite site-uri) să vă cereți scuze public, domnule Sebastian Ghiță, și să dați dezmințiri în presă.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 15 iunie 2024, 23:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro