Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Simona Bucura-Oprescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Simona BUCURA-OPRESCU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)

Deputatul de Mioveni al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, a făcut, marți, 1 noiembrie 2016, o nouă declarație politică în plenul Camerei Deputaților. De această dată, deputatul argeșean s-a referit la criza din sistemul de sănătate, în condițiile în care de luni a fost declanșată greva generală pe perioadă nedeterminată, iar guvernanții par incapabili să gestioneze blocajul.

2 noiembrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)
privind situația lucrărilor de reabilitare a Drumului Național 73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov

Drumul Național 73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov trebuie finalizat urgent. În data de 07.09.2016, am depus în Parlament o interpelare în atenția ministrului Transporturilor, Sorin Bușe, privind situația lucrărilor de reabilitare a DN73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov. Până acum nu am primit însă niciun răspuns.

11 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la vicepreședintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)
Programul Național de Dezvoltare Locală trebuie să permită finalizarea investițiilor!
Primăriile din Argeș mi-au semnalat o problemă care trebuie rezolvată urgent de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Termenul 23.09.2016 pentru solicitările de transfer ale beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), respectiv ale unităților administrativ teritoriale, dat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice blochează finalizarea obiectivelor de investiții în 2016. [...]

22 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)

Deputatul de Mioveni al PSD, Argeș Simona Bucura Oprescu, a susținut marți, 20 septembrie, în plenul Camerei Deputaților o declarație politică privind proiectele de finanțare pentru unitățile școlare, în contextul în care organizarea intempestivă a concursurilor de directori de școli ar putea bloca aceste proiecte și atragerea fondurilor necesare. Iată care este conținutul declarației politice:

20 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)
Lucrările pe DN 73 Pitești-Brașov trebuie finalizate urgent!

În momentul de față, argeșenii circulă în condiții de trafic restricționat, drum nemarcat și cu lucrări începute la mai multe poduri pe DN 73 Pitești-Brașov. Pe acest drum, acum, constructorul nu mai lucrează.

12 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)
Guvernul Cioloș dă răspunsuri contradictorii cu privire la autostrada Pitești-Sibiu

Deputatul de Mioveni Simona Bucura-Oprescu își exprimă indignarea cu privire la răspunsurile contradictorii pe care le-a primit în urma interpelărilor adresate Guvernului Cioloș, inclusiv prim-ministrului, cu privire la situația lucrărilor privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu și a lucrărilor de execuție.

30 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)
Guvernul Cioloș să-și facă treaba sau să plece!

"Criza bebelușilor" și "Scandalul dezinfectanților" ne arată în România un Guvern care nu poate gestiona problemele sistemului de sănătate.

6 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)

Deputatul de Mioveni al PSD, Simona Bucura Oprescu, a formulat recent două interpelări privind stadiul investiției pentru autostrada Pitești-Sibiu. Una dintre acestea a fost transmisă premierului Dacian Cioloș, cealaltă i-a fost adresată ministrului Transporturilor, Dan Costescu. Răspunsul privind proiectul i-a parvenit deputatului în această săptămână.

7 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)

Cetățenii români trebuie sa aibă acces cât mai lipsit de opreliști la procedura de adopție având în vedere numărul foarte mare de copii aflați în sistem, cu atât mai mult cu cât este de netăgăduit faptul că minorii trebuie să facă parte dintr-o familie pentru a se dezvolta armonios.

17 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind vizita în Franța a unei delegații a Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză – Adunarea Națională din Camera Deputaților

În perioada 8-11 martie 2016, la invitația domnului deputat Lionnel Luca, președintele Grupului parlamentar de prietenie Franța – România din Adunarea Națională, a avut loc vizita la Paris și în departamentul Alpii Maritimi a unei delegații a grupului de prietenie omolog din Camera Deputaților, conduse de doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (PSD). Din delegația parlamentară română au mai făcut parte domnii deputați Daniel-Stamate Budurescu (PNL) și Vasile Gudu (PNL), membri ai grupului de prietenie.

^ [...]

14 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)
Deputatul de Mioveni, Simona Bucura Oprescu, a făcut recent două interpelări privind criza bebelușilor din Argeș care au fost infectați cu bacteria E-coli. Cele două interpelări au fost adresate premierului Dacian Cioloș și ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, care au fost, personal, la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

[...]

8 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Simona Bucura Oprescu (Grup PSD)

Proiectul privind construcția autostrăzii Pitești-Sibiu este trecut în master-planul național de transport drept prioritate zero. Altfel spus, indiferent cine vine la putere, acest proiect trebuie să fie realizat. Din păcate, după ce proiectul a fost repus pe rol de Guvernul Ponta (căci fusese de-a dreptul îngropat de Guvernele anterioare!), iată că Guvernul "tehnocrat", condus de Dacian Cioloș, bâjbâie pe marginea unui subiect de importanță strategică.

2 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)

Doamna deputat Simona Bucura-Oprescu și domnul deputat Florin Pâslaru (Grupul parlamentar al PSD), reprezentanți ai Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Franceză - Adunarea Națională, au participat, miercuri, 2 decembrie, cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, la o întâlnire bilaterală de lucru cu oficiali francezi, pentru urmărirea foii de parcurs a relațiilor diplomatice parlamentare dintre cele două Grupuri de prietenie.

4 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Simona Bucura-Oprescu (Grup PSD)

În perioada 8 - 18 septembrie, deputatul Simona Bucura Oprescu, președinte al Organizației de Femei a PSD Argeș, s-a aflat într-o vizită oficială în China, la invitația Partidului Comunist Chinez. Din delegația oficială au făcut parte reprezentanți ai Parlamentului (parlamentari de la PSD, PNL, PC și UNPR) și ai Guvernului României.

24 septembrie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 23 iulie 2024, 18:25
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro