Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
amendements
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Lucia-Ana Varga > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Lucia-Ana VARGA
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
PNL cere Guvernului să ia urgent măsuri pentru a împiedica tăierile ilegale și distrugerea pădurilor
Deputatul PNL Lucia Varga a susținut o conferință de presă, în data de 5 octombrie 2016, în cadrul căreia a condamnat și a tras un semnal de alarmă în privința tăierilor ilegale și distrugerii pădurilor, cu efecte grave asupra calității vieții cetățenilor români.
5 octombrie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL) va susține miercuri, 5 octombrie 2016, începând cu ora 11.30, o conferință de presă în cadrul căreia va aborda subiectul tăierilor ilegale și distrugerii pădurilor (sala de ședințe a Grupului, etaj 2).

4 octombrie 2016
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Administrațiile locale din București, Brașov și Iași împreună cu Ministerul Mediului trebuie să găsească urgent soluții pentru reducerea poluării aerului

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru mediu chem la dialog ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și primarii orașelor Iași, Brașov și București pentru soluționarea problemelor de poluare a aerului.

14 septembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia-Ana Varga (Grup PNL)
Reglementarea colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice necesită un dialog permanent între executiv, legislativ și societate

După cum s-a stabilit anterior în cadrul Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din cadrul Camerei Deputaților, a avut loc în data de 5 iulie prima întâlnire a grupului de lucru pentru definitivarea propunerii legislative pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice.

6 iulie 2016 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia-Ana Varga (Grup PNL)
Legea prevenției în sănătate este șansa unei vieți mai bune

În această săptămână, Comisia pentru sănătate publică a Senatului a dezbătut propunerea legislativă privind activitatea de prevenție în sănătate, care urmărește crearea cadrului legal pentru stabilirea principiilor și obiectivelor prevenției în sănătate, precum și a obligației statului român de a concepe strategii pe termen mediu și lung pentru îmbunătățirea indicatorilor sanitari, prin introducerea unui program național multianual de prevenție în sănătate.

17 iunie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Un aer respirabil - politică publică cu prioritate națională

Organizația Mondială a Sănătății a atras atenția că, în marile orașe, scăderea calității aerului este drastică, iar Comisia Europeană a avertizat România că nu asigură o calitate a aerului corespunzătoare locuitorilor săi, demarând procedura de infringement.

17 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
Familiile din România trebuie să se afle în centrul preocupărilor mediului politic din România
Anual, în data de 15 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei. Consider că această zi este un prilej bun pentru ca oamenii politici să realizeze un bilanț al măsurilor pe care le-au întreprins atât la nivel individual, cât și la nivel de formațiune politică, pentru sprijinirea familiilor din România.

Am constatat că cei din arcul de guvernare și parlamentarii care asigură o majoritate parlamentară nu acordă atenția cuvenită unor astfel de măsuri, care ar putea veni în sprijinul familiilor din România. O clasa politică ce nu acorda atenție familiei, celula de bază a societății așa cum o știm toți definită, nu are cum să propună politici publice eficiente, care să aibă efect sustenabil și pe termen lung. [...]

16 mai 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Protejarea biodiversității - condiție esențială pentru prosperitate economică, securitate și sănătate

Reducerea drastică a biodiversității este una dintre provocările la care este supusă planeta noastră. Defrișările, desecările, pășunatul, poluarea, vânatul și braconajul sunt câteva dintre cauzele scăderii biodiversității, a cărei distrugere poate genera compromiterea vieții noastre, a tuturor. Biodiversitatea este grav amenințată și constituie astfel o temă prioritară ca preocupare pentru noi toți.

13 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia-Ana Varga (Grup PNL)
Prevenția în sănătate – prioritate națională a acestei sesiuni parlamentare

Proiectul de lege privind activitatea de prevenție în sănătate a fost adoptat tacit, în forma inițială a legii, de Camera Deputaților și va fi trimis Senatului României, for decizională.

6 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
Am votat pentru viitor!

Proiectul de lege prin care indemnizația de creștere a copilului va fi de 85% din veniturile părintelui și se va acorda pentru o perioadă de doi ani, fără niciun plafon, a primit votul final.

30 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
Legea privind achizițiile publice verzi - un pas către dezvoltarea durabilă a României

Astăzi s-a votat în Parlament proiectul de Lege privind achizițiile publice verzi, care vizează promovarea protecției mediului și a dezvoltării durabile, a eficienței utilizării resurselor, încurajarea dezvoltării și aplicării tehnologiilor curate și prietenoase cu mediul și asigurarea utilizării eficiente a fondurilor, prin susținerea produselor, serviciilor și lucrărilor cu impact minim asupra tuturor factorilor de mediu.

30 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL) și liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat Eugen Nicolăescu
Proiectul de lege privind prevenția în sănătate este rezultatul parteneriatului dintre societatea civilă și Grupul parlamentar al PNL

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților a încheiat dezbaterile publice pe Legea prevenției în sănătate.

10 martie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
Liderul Grupului PNL din Camera Deputaților, domnul Eugen Nicolăescu, împreună cu doamna deputat Lucia Varga vor susține joi, 3 martie 2016, începând cu ora 14.00, o conferință de presă în care vor fi prezentate concluziile dezbaterilor pe Legea prevenției în sănătate. Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2).
3 martie 2016
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnii deputați Lucia Varga și Eugen Nicolăescu (Grup PNL)
PNL și-a însușit propunerile societății civile de amendare a Legii prevenției în sănătat

Principiile proiectului de Lege privind prevenția în sănătate pleacă de la problemele reale ale sistemului medical actual. În acest moment, în urma dezbaterilor organizate la nivel local, dar și la nivel național, precum și în urma consultărilor cu societatea civilă, considerăm că avem forma cea mai adecvată a acestui proiect pentru asigurarea prevenției în sănătatea României.

3 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Dezbaterile pe legea prevenției în sănătate continuă - azi au fost consultate organizațiile de mediu

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților a continuat dezbaterile la Legea prevenției în sănătate, la care au participat ONG – uri, specialiști de mediu, precum și cadre medicale.

26 februarie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Dezbatere privind prevenția în sănătate

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților continuă dezbaterile pe Legea prevenției în sănătate, la care participă ONG – uri, specialiști de mediu, precum și cadre medicale.
Vineri, 26 februarie 2016, începând cu orele 11.00, are loc o nouă dezbatere referitoare la propunerea legislativă privind prevenția în sănătate. Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor (etaj 1M).

25 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
”Este mai eficient să previi decât să tratezi” – un principiu de bază al Legii prevenției în sănătate

Grupul PNL din Camera Deputaților a inițiat și a depus astăzi în Parlament Legea prevenției în sănătate, o lege prin care se instituie pentru prima dată la nivel național un mecanism coerent prin care toate programele de prevenție multianuale se aprobă de către Parlamentul României. Astfel se realizează o implicare totală a statului român în alocarea de fonduri suficiente pentru prevenție în cadrul unei programări multianuale și se asigură stabilitate și predictibilitate.

22 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Inițiativa legislativă a PNL de modificarea a Legii siguranței naționale, adoptată de Parlament, reprezintă un pas înainte în lupta împotriva corupției

Dezideratul PNL privind eliminarea corupției din domeniul silvic începe să prindă contur. La nivel parlamentar, PNL a susținut o serie de modificări legislative și măsuri administrative, prin care să facă ordine și curățenie în pădurile din România, printre care se înscrie și Propunerea legislativă pentru completarea Legii privind siguranța națională a României.

15 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
PNL consideră prioritară eliminarea personalului corupt din silvicultură

Deputatul PNL Lucia Varga a adresat ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor o întrebare prin care solicită ca acesta să precizeze dacă îl consideră pe actualul director al RNP Romsilva, persoana potrivită pentru această funcție, având în vedere că este trimis în judecată pentru constituirea de grup infracțional și care sunt măsurile pe care intenționează să le ia.

10 decembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ primit de la Grupul parlamentar al PNL


Liderul Grupului PNL, domnul deputat Eugen Nicolăescu, împreună cu doamna deputat Lucia Varga și domnul deputat Horia Cristian vor suține miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 12.30, o conferință de presă ( sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

24 noiembrie 2015
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
Guvernul Ponta a realizat 0 kilometri de perdele forestiere

Deputatul PNL Lucia Varga a anunțat joi, 29 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, că parlamentarii liberali au inițiat un proiect pentru modificarea Legii 289/2002 privind realizarea perdelelor forestiere, menite să diminueze riscurile provocate de fenomene meteorologice extreme – deșertificări, alunecări de teren -, inițiativă care se află în acest moment în dezbatere la Camera Deputaților.

29 octombrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia-Ana Varga (Grup PNL)

Deputații PNL Lucia Varga și Ludovic Orban vor va susține joi, 29 octombrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, nivel 2).

28 octombrie 2015
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia-Ana Varga (Grup PNL)
Guvernul Ponta pune în pericol acordarea de subvenții pentru crescătorii de animale

Agricultura românească este un domeniu ignorant de către Guvernul Ponta. După ce în primăvara acestui an, procesul de depunere a cererilor pentru acordarea subvențiilor pe suprafață pentru fermieri a fost prost gestionat de către Ministerul Agriculturii și de către APIA, acum există riscul ca, în anul 2016, crescătorii de animale să nu își primească subvențiile.

15 octombrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Avem obligația să fim responsabili în lupta împotriva cancerului la sân!

În fiecare an, în data de 1 octombrie și pe parcursul acestei luni, instituții publice, reprezentanți ai societății civile, asociații profesionale, organizații ale pacienților desfășoară campanii de informare și conștientizare a femeilor privind cancerul la sân.

1 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
Ministrul Mediului, chemat în Parlament la inițiativa PNL

La invitația Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaților, ministrul mediului, apelor și pădurilor, doamna Grațiela Leocadia Gavrilescu, va participa luni, 28 septembrie 2015, în cadrul ”Orei Guvernului” la dezbaterea politică cu tema ”Stadiul implementării măsurilor asumate de România prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeană – Capitolul Mediu”.
25 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
PNL acuză derapajele verbale discriminatorii și defăimătoare ale premierului Victor Ponta

Deputatul PNL Lucia Varga a depus azi, 9 septembrie a.c., o petiție la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (nr. 5790/9 sept 2015), prin care cere sancționarea lui Victor Ponta din cauza derapajelor verbale ofensatoare și discriminatorii la adresa femeilor în spațiul public.

9 septembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Vicepreședintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, doamna deputat Lucia Varga, împreună cu domnii deputați Florin-Alexandru Alexe și Costel Alexe, organizează, joi, 25 iunie, ora 10.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, nivelul 1M).

În cadrul acesteia va fi lansată și prezentată o inițiativă bazată pe voluntariat, care se va desfășura la nivel național, cu scopul de a atrage atenția asupra scăderii suprafețelor împădurite de pe teritoriul României.

25 iunie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Viceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, domnul deputat Tinel Gheorghe, și vicepreședintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, doamna deputat Lucia Varga, vor susține marți, 5 mai, începând cu ora 10.00, o conferință de presă pe tema Codului silvic (sala Grupului PNL, etaj 2).

4 mai 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
De ce Guvernul Ponta nu finanțează lucrările de apărare împotriva inundațiilor?

România este expusă riscului la inundații, suntem în pragul primăverii și, în baza experiențelor din fiecare an, ne putem aștepta și anul acesta la inundații, cu efecte mai mult sau mai puțin catastrofale. Importanța aplicării măsurilor de prevenire a riscului la inundații și a celor de gestionare a zonelor cu risc la inundații este de netăgăduit. De asemenea, finanțarea lucrărilor de apărare împotriva inundațiilor este obligatorie pentru orice guvern! Strategia națională de management al riscului la inundații pe termen mediu și lung, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr.846/2010, prevede necesitatea alocării a 17 miliarde euro pentru realizarea lucrărilor de infrastructură de apărare împotriva inundațiilor.

17 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Ana Varga (Grup PNL)
Perdelele forestiere – promisiune neîndeplinită a premierului Victor Ponta!

Evenimentele meteorologice de la sfârșitul săptămânii trecute ar fi trebuit să constituie un semnal de alarmă, o atenționare în al doisprezecelea ceas pentru Guvernul Ponta! Iarna se apropie cu pași repezi și ne vom afla în situația de a ne confrunta cu viscole și zăpezi abundente, cu drumuri blocate, localități izolate și cu imposibilitatea de a apăra populația împotriva efectelor fenomenelor extreme.

30 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)

Referitor la declarațiile de astăzi ale Elenei Udrea privind actualul proiect de Cod Silvic aflat în Parlamentul României, doresc să o informez că referirile la persoane și PNL sunt complet eronate.

20 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Deputații PNL din Comisia pentru agricultură au votat împotriva Codului Silvic inițiat de PSD

În cadrul ședinței de ieri, 22 septembrie, a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, deputații Partidului Național Liberal s-au opus adoptării Codului Silvic în forma inițiată de parlamentarii PSD.

23 septembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)

Demersul celor 124 de parlamentari – deputați și senatori ai PSD, de a măcelări pădurile rămase ale României la umbra unui Cod Silvic inițiat nu ca un proiect de lege, ci ca un paravan pentru furturile de masă lemnoasă, este un act de o gravitate fără margini.

22 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Lucia Varga (Grup PNL)
Prin atitudinea sa duplicitară, Victor Ponta menține pădurile în mâinile mafiei și intereselor baronilor PSD!

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, miercuri, 17 septembrie, doamna Lucia Varga, deputat PNL, fost ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, a prezentat argumentele prin care premierul Victor Ponta îl contrazice pe deputatul Victor Ponta, având ca temă de această dată proiectul de lege privind Codul Silvic.

17 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Doamna deputat Lucia Varga (PNL), domnul deputat Gabriel Andronache (PNL), împreună cu doamna deputat Valeria Schelean (PDL) și cu doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 17 septembrie, începând cu ora 9.30, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, etajul 2.

16 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la deputații PNL și PDL de Bihor
Parlamentarii ACL de Bihor protestează față de mutarea Direcției Regionale Vamale din Oradea în Cluj-Napoca

Parlamentarii PNL și PDL din județul Bihor protestează față de măsura discreționară luată de către conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală prin care, fără niciun motiv obiectiv, a decis mutarea sediului Direcției Regionale Vamale din Oradea în Cluj-Napoca.

2 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii PNL se opun propunerii legislative a PSD prin care se dă liber la defrișarea pădurilor

La propunerea doamnei deputat Lucia Varga, fost ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, membrii Grupului Parlamentar al PNL au hotărât, în unanimitate, să voteze împotriva Propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii nr.46/2008 cu modificările și completările ulterioare privind Codul Silvic (Pl nr. L687/2013). Decizia a fost luată astăzi, 16 iunie, în cadrul ședinței săptămânale de grup a deputaților liberali.

16 iunie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL, doamna deputat Lucia Varga și domnul deputat Ioan-Cristian Chirteș vor susține luni, 14 aprilie., începând cu ora 14.00, la Sala Grupului PNL din Camera Deputaților (etajul 2), o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor proiecte legislative inițiate de către parlamentarii liberali.

14 aprilie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Guvernul Ponta 3 blochează măsurile liberale pentru reducerea tăierilor ilegale din pădurile României

Primul ministru Victor-Viorel Ponta a blocat inițiativele legislative emise de Departamentul pentru Ape, Păduri și Piscicultură și aprobate în guvern, prin oprirea publicării acestor acte normative în Monitorul Oficial, au anunțat luni, 14 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, doamna deputat Lucia Varga, fost ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, și domnul deputat Ioan-Cristian Chirteș, ambii membri ai Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.

14 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, doamnele deputat Cristina Pocora și Lucia Varga, și domnul deputat Nini Săpunaru vor susține miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 11.30, la sala Grupului PNL din Camera Deputaților (etajul 2), o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali.

8 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu doamnele deputat Cristina Pocora și Lucia Varga și domnul deputat Stelian Dolha vor susține miercuri, 12 martie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali (sala Grupului PNL, etaj 2).

12 martie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar la PNL
Parlamentarii liberali au propus completarea Legii siguranței naționale: Defrișările ilegale, pe lista amenințărilor

Parlamentarii Partidului Național Liberal au depus miercuri, 12 martie, o inițiativă legislativă pentru completarea Legii privind siguranța națională a României, nr. 51 din 29 iulie 1991. Semnatarii propunerii de act normativ au solicitat completarea listei de amenințări la adresa siguranței naționale prin includerea tăierilor masive, necontrolate de păduri.

12 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Doamnele liberale din Camera Deputaților lansează campania
"DIN SUFLET PENTRU COPII - GESTURI MICI PENTRU O BUCURIE MARE!"

Doamnele din Grupul parlamentar al PNL lansează, în luna decembrie, campania "Din suflet pentru copii - gesturi mici pentru o bucurie mare!". Această acțiune caritabilă este dedicată tuturor copiilor, iar primul eveniment va avea loc mâine, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, la Centrul de plasament "Pinocchio" din sectorul 3, București.

5 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Deputații PNL susțin Codul Silvic propus de către ministrul Lucia Varga

În ședința săptămânală a Grupului parlamentar al PNL, de astăzi, luni, 7 octombrie a.c., a participat doamna Lucia Varga, Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, care a prezentat deputaților liberali Proiectul de Lege de modificare și completare a Codului Silvic trimis recent Parlamentului pentru dezbatere și adoptare.

7 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul Andrei Gerea, împreună cu ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, doamna Lucia Varga, vor susține luni, 7 octombrie, începând cu ora 15.45, declarații de presă (sala Grupului parlamentar PNL, etaj 2).

7 octombrie 2013
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie lundi, 15 juillet 2024, 21:06
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro