Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Elena-Ramona Reuer > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

"În luna decembrie, la fel ca și în anii trecuți, parlamentarii liberali sunt alături de copii. Prima acțiune, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, ne aparține nouă, grupului de doamne din Camera Deputaților: mâine, 6 decembrie, începând cu ora 14.00, cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, vom merge la Centrul de plasament "Pinocchio" din sectorul 3. Cadourile sunt pregătite și pentru fetițele și băiețeii internați la secția de Pediatrie a Institutului Oncologic "Alexandru Trestioreanu" din București, pe care îi vom vizita tot mâine, pentru ca micile bucurii pentru copilașii aflați în suferință să ajungă în ghetuțele pregătite de aceștia pentru Sf. Nicolae. Considerăm că sărbătorile sunt un moment de bucurie, cum doar o dată pe an fiecare dintre noi îl poate simți. Vrem ca aceste momente speciale să fie trăite și de acești copii", a declarat doamna deputat Raluca Surdu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților și una dintre inițiatoarele acțiunii.
Alături de doamna deputat Raluca Surdu, la eveniment participă doamnele Cristina Pocora, deputat și purtătorul de cuvânt al PNL și Raluca Ispir, deputat în Colegiul 12, sector 3, București.
"În acest an am ales să mergem în vizită și să petrecem o zi alături de copiii de la un centru social din sectorul 3, reprezentat de colega noastră Raluca Ispir, și am pregătit cadouri și pentru Institutul Oncologic din Capitală. Ne propunem ca, în fiecare an, să mergem în alte zone ale țării, cu acțiuni similare, care să beneficieze atât de sprijinul organizației locale a PNL, cât și de sprijinul cetățenilor din acea localitate", a declarat doamna deputat Cristina Pocora, membru al grupului parlamentar care inițiază campania "Din suflet pentru copii - gesturi mici pentru o bucurie mare!"
Lucia-Ana Varga, ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură
Raluca Surdu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL- Camera Deputaților
Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL
Alina Gorghiu
Raluca-Cristina Ispir
Gratiela Gavrilescu
Roxana Florentina Anușca
Steluța-Gustica Cătăniciu
Eleonora Carmen Hărău
Florica Cherecheș
Maria Grecea
Viorica Marcu
Elena-Ramona Uioreanu
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 15 iulie 2024, 6:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro