Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Elena-Ramona Reuer > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

În perioada 24-27 noiembrie 2015, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării efectuează o vizită de lucru în Republica Federală Germania.

Din delegație fac parte următorii deputați: Mircea Dolha (PNL) – vicepreședinte și conducător al delegației, Mihai Deaconu (ND) – secretar, Aurelian Mihai (PNL) și Elena Uioreanu (PNL) – membrii.
Pe agenda delegației se află o serie de întrevederi cu membrii ai comunității românești și cu reprezentanți ai Ministerului federal al muncii, precum și cu reprezentanți ai Comisiei pentru muncă și afaceri sociale din Bundestag.
Pe agenda delegației mai sunt prevăzute întrevederi cu reprezentanți ai proiectului Fair Mobility al Uniunii Sindicatelor Germane și reprezentanți ai grupului parlamentar de prietenie Germania – România, precum și cu domnul Hartmut Koschyk, însărcinatul guvernului federal pentru germanii repatriați și minoritățile naționale.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 15 iulie 2024, 5:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro