Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Elena Gabriela Udrea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Toți angajații CEH rămân fără drepturi. Incompetența PSD face victime!

Astăzi, 18 martie, administratorul judiciar, Casa de insolvență GMC din Craiova, a denunțat unilateral contractul colectiv de muncă, fără consultarea sindicatelor. Astfel, toate drepturile angajaților CEH vor fi anulate, iar oamenii sunt practic puși în fața faptului împlinit cu consecințe devastatoare asupra vieții lor.

Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvență la începutul acestui an, fapt care a confirmat dezastrul generat de Guvernarea PSD și de managementul pesedist al acestei companii.
Așa cum anticipam, cei care vor plăti pentru incompetența managementului girat de PSD vor fi toți angajații CEH împreună cu familiile lor. Impactul va fi major asupra economiei județului nostru și, în mod special, asupra Văii Jiului și a municipiului Deva, zone care se întorc în timp, în perioada neagră a anilor ’90.
Responsabili pentru această situație dramatică sunt exponenții Guvernării PSD și liderii locali ai PSD care au îngropat în datorii acest complex.
Efectele deciziei de azi ale administratorului judiciar nu sunt greu de prevăzut – mii de familii din județul nostru care își văd puse în pericol locurile de muncă, drepturi colective câștigate de-a lungul a zeci de ani șterse într-o clipă și decontarea notei de plată a incompetenței pesediste care este, încă o dată, plătită de omul de rând.
Incompetența celor girați de PSD este sursa nenorocirilor care astăzi se abat asupra celor care lucrează la CEH și asupra județului nostru, de aceea consider că cinismul și ipocrizia PSD au ajuns la un nivel insuportabil.
Practic, PSD s-a jucat cu soarta celor care au avut încredere în ei, iar consecințele sunt foarte scump plătite!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 16 iulie 2024, 6:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro