Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
2008-2012 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Radu Bogdan Țîmpău > Press releases Versiunea pentru printare

Radu Bogdan ȚÎMPĂU
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Toți angajații CEH rămân fără drepturi. Incompetența PSD face victime!

Astăzi, 18 martie, administratorul judiciar, Casa de insolvență GMC din Craiova, a denunțat unilateral contractul colectiv de muncă, fără consultarea sindicatelor. Astfel, toate drepturile angajaților CEH vor fi anulate, iar oamenii sunt practic puși în fața faptului împlinit cu consecințe devastatoare asupra vieții lor.

18 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Radu Țîmpău (Grup PNL)
Ipocrizia hoțului prins pozând în negustor cinstit

Cu ocazia apariției în presă a informațiilor legate de proiectul de lege nășit de PSD și minorități, prin care PSD, ajutat de Grupul minorităților, intenționează să transfere spre București administrarea cetăților dacice din Munții Orăștiei unei instituții nou create (de fapt, nimic altceva decât o nouă sinecură politică), suntem din nou în situația de a fi martorii ipocriziei pesediste.

1 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Radu Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
PSD, criminalul care plânge la capul propriei victime

Cei care azi deplâng situația de la Complexul Energetic Hunedoara și mă refer aici la parlamentarii PSD si UNPR din județ, sunt primii responsabili de situația critică în care a ajuns complexul astăzi.

25 februarie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Deputații PNL, Eleonora-Carmen Hărău și Radu-Bogdan Țîmpău, vor susține joi, 25 februarie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă referitoare la situația Complexului Energetic Hunedoara, în care va fi prezentată poziția PNL privind comisia de anchetă propusă de reprezentanții UNPR. Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2).

24 februarie 2016
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Victor Ponta a rămas în funcție, dar România a pierdut!

Moțiunea de cenzură, votată ieri, a fost absolut necesară unei Românii democratice!

30 septembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Adrian Năstase are dreptate!

Recent, pe pagina sa de Facebook, domnul Adrian Năstase s-a arătat îngrijorat de soarta fotbalului românesc profund afectat de pe urma acțiunilor DNA care au condus la condamnări în rândul finanțatorilor demers cu impact negativ asupra investițiilor în acest sport: ”Operația a reușit (…..) Consecința? Nimeni nu mai investește în fotbal.”

8 septembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Deputatul Bogdan Țîmpău, co-președinte PNL Hunedoara: „Ministrul Energiei, Andrei Gerea, și încă prim-ministrul României, Victor Ponta, trebuie să-și prezinte demisiile pentru sistarea activității termocentralelor de la Mintia și Paroșeni”

Recent, în urma unui control, Garda de Mediu Hunedoara a dispus sistarea activității termocentralelor de la Mintia și Paroșeni, până când cele două unități vor reuși să se conformeze normelor de mediu.

25 iunie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Co-președintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Țîmpău: Îndemnul lui Victor Ponta: "Uniți-vă în jurul meu, susțineți-mă, protejați-mă!" - un mare rău făcut României

În ultimele zile a devenit, mai evidentă ca niciodată, diferența dintre Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal în ceea ce privește raportarea la justiție.

8 iunie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țâmpău (Grup PNL)
Co-președinte PNL Hunedoara, deputat Bogdan Țîmpău: "Dormiți liniștiți, Guvernul Ponta lucrează pentru voi, dragi români"

Astăzi, 28 mai, am asistat la Petroșani la un alt exercițiu de imagine marca Guvernului Ponta. În cadrul întâlnirii care a avut loc între ministrul Energiei și reprezentanți ai autorităților locale, precum și parlamentari din județul Hunedoara, nu au fost oferite soluții reale, valabile pe termen mediu și lung, pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara de a cărui soartă depind miile de locuri de muncă din minerit de pe Valea Jiului.

28 mai 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Guvernarea Ponta - "Guvernare 0"- pentru țară și români

Preocupările Guvernului Ponta sunt cu totul altele decât ar trebui să fie în acest moment. Acest lucru poate fi dovedit cu cifre, poate fi dovedit prin lipsa de interes față de problemele cu adevărat importante pentru români și țară.

11 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
"Guvernul Ponta nu și-a propus să salveze Complexul Energetic Hunedoara, ci îi pregătește sfârșitul"

Deputatul liberal de Hunedoara, Bogdan Țîmpău, atrage din nou atenția Guvernului în legătură cu situația dificilă în care se găsește Complexul Energetic Hunedoara, situație care generează tensiuni sociale în zonă și provoacă teamă în rândul angajaților privind siguranța locului lor de muncă.

4 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru afaceri europene

În perioada 2-3 octombrie, o delegație a Comisiilor pentru afaceri europene din Camera Deputaților și din Senatul României au efectuat o vizită în Danemarca.

6 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Deputatul PNL Bogdan Țîmpău: „Cabinetul Ponta și clientela PSD vor controlul total asupra 4,2 miliarde de euro – bugetul Programului Operațional Capital Uman”

Astăzi, 2 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PNL Bogdan Țîmpău a abordat o temă extrem de sensibilă referitoare la modul în care Cabinetul Ponta se pregătește să folosească inclusiv fondurile europene în interes strict politic.

3 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Theodor Nicolescu, Gabriel Andronache și Bogdan Țîmpău, alături de doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL), vor susține marți, 2 septembrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL din Camera Deputaților, etajul 2).

2 septembrie 2014
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
“Vrerea lui Ponta: De la 1 septembrie începe târguiala pe votul românilor!”

Ordonanța de urgență, recent adoptată de Cabinetul Ponta, prin care se legiferează migrația politică în administrația publică locală mă duce cu gândul la perioada transferurilor din campionatul intern de fotbal.

1 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru afaceri europene

Astăzi 18 iulie 2014 a avut loc la Roma reuniunea periodică a președinților Conferinței organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor statelor membre ale Uniunii Europene – COSAC.

18 iulie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru politică externă, domnul deputat Borbély László, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și securitate națională, domnul deputat Ion Mocioalcă, și membri ai celor două comisii vor avea marți, 24 iunie, începând cu ora 9.30, o întrevedere cu delegația Grupului parlamentar de prietenie cu România din Parlamentul britanic, condusă de Lordul Davies of Stamford, președintele Grupului (sala de ședințe a Comisiei pentru politică externă, nivel 1, corp B2).

23 iunie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru afaceri europene

O delegație a Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, condusă de domnul deputat Bogdan Radu Țîmpău, președintele comisiei, având în componență pe doamna deputat Roberta Alma Anastase, vicepreședinte și pe domnul deputat Ștefan Burlacu, membru al comisiei și o delegație a Comisiei pentru afaceri europene a Senatului României, condusă de doamna senator Mihaela Popa, vicepreședinte al Comisiei, având în componență pe domnul senator Cristian-Dănuț Mihai, au participat la cea de-a LI-a reuniune a Conferinței organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale Parlamentelor Uniunii Europene – COSAC, organizată la Atena, în perioada 15 -17 iunie 2014.

17 iunie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

La ințiativa Comisiei pentru afaceri europene, deputații Rodica Nassar (Grup PSD) și Bogdan Țîmpău (Grup PNL), împreună cu prof. univ. dr. Swen John, vor organiza marți, 13 mai, începând cu ora 11.00, o conferință privind descrierea și promovarea proiectului COST – proiect al Uniunii Europene, care vizează recunoașterea cancerului de piele ca efect al expunerii la radiații solare (sala „Spiru Haret”, nivel P).

13 mai 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu parlamentarii Florica Cherecheș, Elena Uioreanu, Mircea Roșca și Bogdan Țîmpău vor susține miercuri, 26 martie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă. În cadrul acesteia vor fi prezentate mai multe inițiative legislative inițiate de parlamentarii liberali (sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

26 martie 2014
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Bogdan Radu Timpau (Grup PNL)
Extremismul nu își are locul în România sau în Uniunea Europeană

În calitate de președinte al Comisiei pentru afaceri europene constat cu îngrijorare că, în ultimele zile, în România, a luat amploare un fenomen periculos manifestat prin acțiuni de stradă ale Partidului Jobbik, partid extremist maghiar.

12 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Bogdan Radu Țîmpău (Grup PNL)

Miercuri, 12 martie, a avut loc o întălnire a Comisiilor pentru Afaceri Europene ale Camerei Deputaților și Senatului, cu E.S. domnul Grigorios Vassiloconstandakis, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Elene în România, ocazie cu care acesta a prezentat prioritățile președinției elene din acest mandat.

12 martie 2014 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 23 june 2024, 14:38
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro