Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Radu Bogdan Țîmpău > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Bogdan Țîmpău (Grup PNL)
Adrian Năstase are dreptate!

Recent, pe pagina sa de Facebook, domnul Adrian Năstase s-a arătat îngrijorat de soarta fotbalului românesc profund afectat de pe urma acțiunilor DNA care au condus la condamnări în rândul finanțatorilor demers cu impact negativ asupra investițiilor în acest sport: ”Operația a reușit (…..) Consecința? Nimeni nu mai investește în fotbal.”

Concluzia implicită, dar nerostită, a acestei afirmații este că acest gen de acțiuni sunt o frână în calea investițiilor în orice domeniu și o bulversare a întregului corp social.
Adrian Năstase are dreptate!
Atunci când se produc schimbări atât de profunde în modul în care funcționează o societate, cu siguranță va exista o perioadă de sincopă, o perioadă de adaptare și acceptare a noii realități.
Dar, ceea ce încearcă să sugereze Adrian Năstase este fundamental greșit!
România are nevoie de un astfel de “ tratament” pentru a se reașeza pe principii sănătoase de funcționare. Avem nevoie de acest șoc, așa cum un organism bolnav de cancer are nevoie de tratament citostatic.
Românii își doresc o țară în care munca lor să fie apreciată, în care să fie respectați de către reprezentanții lor, să aibă șanse reale de reușită acolo unde s-au născut fără a mai fi nevoiți să-și caute fericirea pe alte meleaguri.
Transformarea prin care trece societatea românească este brutală pentru un om ca Adrian Năstase care aparține unei alte culturi politice, care este tributar unor alte metode.
Ruptura de trecutul întruchipat de domnul Năstase se produce în sfârșit în societatea noastră, șocul poate produce într-adevăr un recul în materie de investiții, dar pe termen lung premisele sunt optimiste.
Aștept cu nerăbdare momentul în care nu doar în sportul românesc, ci la toate nivelurile societății noastre, se va construi pe baze de competență, de integritate morală, printr-un efort corect și apreciat la justa sa valoare.
Poate atunci, domnule Adrian Năstase, veți înțelege în sfârșit că oamenii cinstiți și corecți din această țară au apreciat “operația” dureroasă sau chiar fatală pentru unii, dar care pe ei i-a salvat și le-a redat încrederea.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 13 iunie 2024, 20:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro