Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.dianatusa.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Adriana Diana Tușa > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Adriana Diana TUȘA
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Diana Adriana Tușa (Grup PNL)
Scrisoare deschisă pe tema Gropii de gunoi Rudeni – Chiajna, o adevărată bombă ecologică cu impact direct asupra sănătății a sute de mii de bucureșteni

M-am adresat prin intermediul unei scrisori deschise Prim-ministrului Dacian Cioloș, Viceprim-ministrului Vasile Dâncu, Ministrului Mediului Cristiana Pașca Palmer și Primarului General al Capitalei Gabriela Firea pentru a le semnala o problemă de mediu deosebit de gravă cu care se confruntă locuitorii Capitalei, în mod special cei din Sectoarele 1 și 6.

11 iulie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la doamna deputat Diana Tușa (Grup PNL)
Teatrul de Vară Bazilescu, la un pas de a fi redat bucureștenilor din sectorul 1

Ministrul Culturii, domnul Vlad Alexandrescu, a dat curs solicitării publice pe care i-am adresat-o de a reda bucureștenilor Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu, un simbol al cartierului Bucureștii Noi.

Îi mulțumesc, pe această cale, pentru că a ascultat vocea cetățenilor și pentru că a arătat că relația dintre Parlament și Executiv poate fi una constructivă, având în vedere că apelul pe care l-am făcut prin intermediul unei interpelări parlamentare va deveni realitate. [...]

5 aprilie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Diana Tușa (Grup PNL)
Nu se mai poate continua așa! Se impune demisia tuturor celor implicați, până nu cădem în ridicol

Este deja inacceptabil ca trei instituții ale statului - Ministerul Sănătății, ANSVSA și DSP Argeș - să-și paseze responsabilitatea una alteia, în cazul copiilor infectați din Argeș, iar noi să privim neputincioși la un astfel de management de criză dezastruos.

16 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Diana Tușa (Grup PNL)
Liviu Dragnea șantajează și amenință Guvernul României de frica primarilor PSD

Deputatul PNL Diana Tușa, co-președinte al PNL Sector 1, a catalogat amenințarea Guvernului de către PSD și Liviu Dragnea drept un șantaj politic și o măsură disperată de a stopa introducerea votului în două tururi.

17 februarie 2016 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la doamna deputat Adriana Diana Tușa (Grup PNL)
Liviu Dragnea, noul cenzor al spațiului public și virtual românesc

Domnule Liviu Dragnea,

Sunt un politician de genul feminin.

Știți de câte ori am fost ”defăimată”, ca să folosesc termenul buclucaș din legea dumneavoastră? Cam de câte ori pe zi femeile din politică sunt trimise la cratiță sau li se descoperă subit nu știu ce defecte?

10 februarie 2016 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la doamna deputat Adriana Diana Tușa (Grup PNL)

Domnule ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, vreau să vă mulțumesc public, prin intermediul acestei scrisori deschise, pentru atenția acordată Teatrului de Vară ”Nicolae Bălcescu” (Bazilescu), ținut în paragină de prea mult timp.

28 ianuarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Diana Tușa (Grup PNL)
Deputatul PNL Diana Tușa: Implementăm în Sectorul 1 un nou model de guvernare locală
La propunerea deputatului Diana Tușa, co-președinte al PNL sector 1, și a consilierilor liberali, Consiliul Local al sectorului 1 a adoptat, în ședința de marți, 22 decembrie, Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local potrivit căruia toate contractele de achiziție publică încheiate de Primăria Sectorului 1 și de instituțiile subordonate Consiliului Local să fie publicate pe site-urile acestora.

Aceeași procedură se va aplica și în cazul tuturor anunțurilor de intenție, anunțurilor/invitațiilor de participare și anunțurilor de atribuire care vor fi formulate de către aparatul de specialitate al Primarului Sectorului 1 și ale instituțiilor subordonate Consiliului Local Sector 1. [...]

23 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la doamna deputat Diana Tușa (Grup PNL)
Legea privind vaccinarea obligatorie este neconstituțională
Ministerul Educației și Cercetării Științifice intenționează să lanseze în dezbatere publică un proiect de lege care prevede obligativitatea efectuării a opt vaccinuri înainte ca un copil să fie înscris la școală sau grădiniță. Toate acestea fără o consultare prealabilă a asociațiilor de părinți!
1 octombrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Diana Tușa (Grup PNL) va susține joi, 24 septembrie, începând cu ora 12.30, o conferință de presă în cadrul căreia va fi prezentată o nouă inițiativă legislativă (sala "„Spiru Haret"”, nivel P).

23 septembrie 2015
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 15 iulie 2024, 21:01
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro