Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Răzvan-Ionuț Tănase > Press releases Versiunea pentru printare

Răzvan-Ionuț TĂNASE
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Ionuț Tănase (Grup PSD)
Copiii orfani -"ghimpele din coasta" vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Mihai Pascu

Recent, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Mihai Pascu (PC) a reușit să se facă remarcat în cel mai regretabil mod cu putință, catalogând orfanii drept „niște legume de copii, dar pe care trebuie să îi ajuți”. Înainte de a cuvânta cu atâta cinism și aroganță la adresa micuților, stimabilul ar fi trebuit să se pună pentru câteva clipe în locul lor, și atunci ar fi înțeles cu siguranță faptul că banii, din cauza cărora a ajuns să-i considere pe orfani niște "rivali", sunt nesemnificativi în fața suferinței unor ființe care tânjesc după o familie adevărată, cu tată, mamă, bunici dar și alinare și iubire.

25 februarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan Ionuț Tănase (neafiliat)

Printr-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Butonul de panică" a postului B1 TV, din data de 12 septembrie 2013, domnul Daniel Fenechiu, liderul Grupului PP-DD din Camera Deputaților, a făcut o serie de afirmații nefondate la adresa deputaților neafiliați.

16 septembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan-Ionuț Tănase
ADOPTAREA LEGII CARE PREVEDE EUTANASIEREA CÂINILOR MAIDANEZI

Moartea tragică a micuțului Ionuț Anghel a împărțit societatea românească în două tabere, privind subiectul câinilor maidanezi. Suntem conștienți însă de faptul că o rezolvare pe fond a problemei câinilor comunitari nu se poate face prin adoptarea unei legi sub imperiul emoției de moment și care să predispună la fapte de cruzime față de animale, ci este necesară examinarea rațională a proiectului și implementarea unui set de măsuri care să se dovedească eficiente pe termen lung.

12 septembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Răzvan-Ionuț Tănase
PROPUNERE LEGISLATIVĂ PENTRU MODIFICAREA ART. 83 DIN LEGEA NR. 263/2010 PRIVIND SISTEMUL UNITAR DE PENSII

Întrucât până în momentul de față, în România, nimeni nu a urmărit articularea unui sistem de protecție socială care să includă copiii rămași orfani prin decesul unuia sau ambilor părinți, fără a ține cont de stagiul de cotizare și vârsta părintelui decedat, iar consecințele resimțite sunt extrem de dureroase pentru această categorie a populației, am hotărât depunerea unei inițiative pentru modificarea art.83 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

11 septembrie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania monday, 15 july 2024, 21:09
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro