Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Răzvan-Ionuț Tănase > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Probabil dumnealui a avut parte de aceste privilegii în copilărie, iar acum i se par lucruri banale, fără să aprecieze adevărata lor valoare, și cât contează în procesul de dezvoltare al unei persoane.
Nu putem permite unor oameni care ar trebui să ne reprezinte și să ne apere interesele, să jignească direct și fără nici un resentiment, pentru a-și prioritiza obiectivele personale.
Este sub demnitatea umană să aduci învinuiri unor suflete care nu au avut dreptul de a-și alege familia în care să se nască, și consider că aceia care fac astfel de afirmații sunt cel puțin de o moralitate blamabilă.
Suntem ticsiți de exerciții de PR prin care autoritățile folosesc oportunitatea de a readuce pe tapet bunătatea manifestată față de copiii abandonați, orfani. Domnilor, susținerea nu se oferă cu porția și prin gesturi artificiale.
Nu este irelevant că din toată povestea cei câștigați sunt oamenii influenți, care dețin puterea, în cazul nostru domnul Pascu și nu micuții care ar avea cu adevărat nevoie.
Din acest motiv nu am rămas indiferent la catalogarea făcută de domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, și îi transmit pe această cale că eu sunt "o legumă", deoarece am crescut orfan de ambii părinți de la o vârstă foarte fragedă și nu pot să admit ca un reprezentant ca dânsul să facă astfel de afirmații.
În consecință, "o legumă" din Parlamentul României îi solicită domnului Mihai Pascu să-și ceară public scuze sau să-și prezinte demisia, și sper să nu trateze cu superficialitate acest lucru, așa cum s-a întâmplat cu drama copiilor orfani.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 16 iulie 2024, 4:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro