Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Răzvan-Ionuț Tănase > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Răzvan Ionuț Tănase (neafiliat)

Printr-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Butonul de panică" a postului B1 TV, din data de 12 septembrie 2013, domnul Daniel Fenechiu, liderul Grupului PP-DD din Camera Deputaților, a făcut o serie de afirmații nefondate la adresa deputaților neafiliați.

Acestea au ca subiect principal "campania de racolare a membrilor PP-DD, din partea PSD". Din punctul dumnealui de vedere, acțiunea se derulează prin intermediul deputaților independenți, cărora le-a atribuit statutul de "foarte buni agenți". Consider că ar fi cinstit și corect ca referirile să se facă strict la deputații care aparțin grupului PP-DD și la negocierile acestora, atât ca grup, cât și individual.
Declarațiile privind parlamentarii care au activat în cadrul grupului PP-DD și au hotărât să își continue activitatea ca și independenți, nu ar trebui făcute sub semnul invidiei. Dată fiind situația de față, domnia sa ar trebui să urmărească activitățile și negocierile propriilor deputați, fără a invoca persoanele adiacente prin care consideră că PSD dorește contactarea membrilor PP-DD.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 15 iulie 2024, 15:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro