Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gigel-Sorinel Știrbu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)
Victor Ponta – marea dezamăgire a generației sale

În ultimul perioadă, am remarcat cu surprindere că premierul României nu mai face nimic. Absolut nimic constructiv pentru cetățenii României.

Totuși Ponta face ceva: doar propagandă și imagine publică pentru domnia sa și astfel, devine din ce în ce mai clar pentru toată lumea că a intrat în campanie pentru alegerile prezidențiale. Guvernarea este sacrificată, economia începe să se prăbușească, în timp ce Ponta îi minte pe oameni că e bine, pentru a obține voturile lor prin trucuri și minciuni.
Dar în percepția cetățenilor, este foarte evident faptul Ponta se îndreaptă în pas alergător către perioada 2000-2004, când PSD era partidul baronilor. Asistăm zilnic la noi dovezi că Victor Ponta este omul celor care direcționează influența premierului și banii publici spre interesele lor personale. Pe social-democrați nu-i interesează România, îi interesează doar cum să-l facă pe Ponta președinte și să acapareze toată Puterea.
Mai mult, Victor Ponta declară că nu se dezice de niște colegi de partid care sunt sub cercetarea organelor judiciare. Declarația este inacceptabilă din partea unui prim-ministru, a unui șef de partid, care vine să spună că respectivii colegi de-ai domniei sale sunt cercetați penal doar din cauză că au obținut rezultate foarte bune cu PSD în județele respective. Din declarația premierului se poate înțelege că justiția este politizată. Este posibil. Dar cine este de vină în acest caz? Tot Victor Ponta care a semnat pactul de coabitare cu Traian Băsescu, și după negocieri intense cu acesta, a propus și a semnat numirile celor care conduc astăzi parchetele.
În încheiere îi atrag atenția premierului Victor Ponta, că până la o întoarcere la detestabila perioadă 2000-2004 a guvernării Năstase nu mai sunt decât câțiva pași. Oricât de mult s-ar strădui să mimeze că guvernează România și că face ceva pentru cetățenii săi, Ponta nu reprezintă decât o mare dezamăgire. Și mai ales pentru generația sa.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 21 ianuarie 2022, 21:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro