Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gigel-Sorinel Știrbu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)

Primarul general al municipiului București, domnul Sorin Oprescu, se folosește de suferința oamenilor care și-au pierdut un copil și se cațără pe durerea lor pentru a organiza conferință de presă la oră de maximă audiență. În mod normal, ar fi trebuit să fie la căpătâiul acelui înger pentru a cărui dispariție este principalul vinovat.

Mi-aș fi dorit să nu mai vorbească despre master-planuri în ceea ce privește Bucureștiul ci să dea dovadă că îi pasă de cetățenii pe care-i păstorește, și să nu arunce pisica în curtea Guvernului sau a Parlamentului cu găsirea soluției în privința câinilor fără stăpân, pentru a crea iluzia bucureștenilor că domnia sa lucrează, când este de fapt principalul vinovat pentru dispariția acelui copil nevinovat.
Dl. Sorin Oprescu are la dispoziția sa cel mai mare buget al României și are o largă majoritate în Consiliul General al municipiului București; astfel, cele două instrumente pot fi utilizate în folosul bucureștenilor care l-au votat cu mare încredere și care au așteptări pe măsură.
Domnule Oprescu, sângele acelui mic înger sfâșiat se află pe mâinile dumneavoastră. Lăsați fariseismul și limbajul flegmatic care vă caracterizează și făceți-vă treaba pentru care ați fost votat.
Un milion de camere de luat vederi nu fac cât o scuză sinceră pentru părinții acelui copil!
În încheiere, de acum înainte, fără respect, vă salut, domnule primar Oprescu!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 21 ianuarie 2022, 22:41
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro