Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gigel-Sorinel Știrbu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Gigel Știrbu (Grup PNL)
PSD-știi au reușit astăzi ceea ce nu s-a încumetat să facă nici Ceaușescu

Astăzi este o zi neagră pentru libertatea presei și pentru sistemul democratic din România. PSD a decis și a votat, pe ultima sută de metri din această legislatură, scoaterea taxei TV. Fără această taxă, televiziunea publică rămâne fără niciun venit de subzistență și riscă să se închidă în curând.

De asemenea, aservirea politică va fi de acum fățișă.
PSD se străduiește demult să distrugă Televiziunea Română și chiar a reușit să o aducă într-o situație dezastruoasă, dar astăzi acest partid a întrecut orice măsură. Ceea ce nu s-a încumentat să facă Ceaușescu în decenii de dictatură – să desființeze televiziunea publică, și-a permis să facă astăzi Liviu Dragnea cu gașca sa de pesediști.
Nu este posibil ca după un sfert de secol de democrație, un partid politic, care pretinde a se înscrie în registrul democratic, să blocheze activitatea televiziunii publice, simbolul pentru care s-a luptat și s-a murit în decembrie 1989.
Celor care spun că televiziunea publică nu este performantă, că mai este mult până ca aceasta să se reformeze le răspund că au dreptate, însă votul PSD de astăzi a blocat orice speranță ca această instituție să reprezinte într-adevăr, imparțial, interesul românilor.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 21 ianuarie 2022, 22:53
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro