Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Costel Șoptică > Press releases Versiunea pentru printare

Costel ȘOPTICĂ
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Traseismul politic a căzut la vot în Camera Deputaților

“Salut decizia deputaților de a respinge Ordonanța de urgență prin care traseismul politic al aleșilor locali ar fi devenit legal. Rezultatul votului arată că și deputați din cadrul arcului Puterii au refuzat să gireze Ordonanța Guvernului Ponta, dându-și seama că este un act normativ injust, imoral și cu grave consecințe pentru credibilitatea lor politică. În acest fel, s-au creat premisele pentru ca și în Senat, Camera decizională, proiectul de lege de aprobare a Ordonanței să fie respins definitiv. Prin această inconsecvență a PSD, care a promovat și susținut OUG nr. 55/2014, dar nu a votat-o, aleșii locali, care ar vrea să profite de porțile deschise către traseism, se pot compromite în fața propriilor alegători”, a declarat Costel Șoptică, deputat PNL de Botoșani.

17 septembrie 2014 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Costel Șoptică (Grup PNL)
Adresată doamnei Ioana-Maria Petrescu, ministrul Finanțelor Publice
Adresată domnului Liviu Voinea, ministrul delegat pentru Buget

Stimată doamnă Ministru,
Stimate domnule Ministru,

Data de 1 aprilie se anunță cu mari preschimbări în viața economică a țării, iar eu, ca parlamentar ce activez într-un colegiu preponderant rural și într-un județ – Botoșani – cu mari valențe agricole, am considerat că este de datoria mea să atrag atenția asupra implicațiilor pe care le pot avea deciziile fiscale ce v-ați propus să le luați.

26 martie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Costel Șoptică (Grup PNL)

"La întocmirea bugetului anului 2014, voi milita pentru ca fermele mari să se poată dota cu echipamentele necesare asigurării igienei laptelui, iar micii proprietari de animale să beneficieze de sprijinul statului pentru piederile suferite din interdicția de a vinde laptele neconform pe piață."

2 octombrie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 23 june 2024, 0:47
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro