Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Gabriel Rădulescu > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Iohannis și guvernul lui se comportă de parcă pandemia ar fi luat o pauză doar ca să-și trăiască ei delirul electoral.

A uitat președintele să ne mai amintească să ne spălăm pe mâini, în schimb a început să bată din picior pe tema alegerilor parlamentare. Asta exact în ziua în care numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit 2000, școlile trec pe repede înainte și una după alta la scenariul roșu, iar în multe zone ale țării se discută despre impunerea altor restricții.
Pandemia este scăpată de mult timp de sub control, iar acest lucru se va vedea și se va simți în mod acut, din păcate, în următoarea perioadă.
Tocmai acesta este și motivul pentru care ne-a tocat ieri președintele în legătură cu alegerile parlamentare și cu organizarea lor cât mai repede. Nu-i mai pot păcăli pentru mult timp pe români, majoritatea a înțeles totala incapacitate a liberalilor, iar dovada supremă a incompetenței și "neștiinței" liberale este faptul că ei contestă alegerile organizate tot de ei!
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 21 may 2024, 12:41
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro