Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Iohannis și guvernul lui se comportă de parcă pandemia ar fi luat o pauză doar ca să-și trăiască ei delirul electoral.

A uitat președintele să ne mai amintească să ne spălăm pe mâini, în schimb a început să bată din picior pe tema alegerilor parlamentare. Asta exact în ziua în care numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit 2000, școlile trec pe repede înainte și una după alta la scenariul roșu, iar în multe zone ale țării se discută despre impunerea altor restricții.
Pandemia este scăpată de mult timp de sub control, iar acest lucru se va vedea și se va simți în mod acut, din păcate, în următoarea perioadă.
Tocmai acesta este și motivul pentru care ne-a tocat ieri președintele în legătură cu alegerile parlamentare și cu organizarea lor cât mai repede. Nu-i mai pot păcăli pentru mult timp pe români, majoritatea a înțeles totala incapacitate a liberalilor, iar dovada supremă a incompetenței și "neștiinței" liberale este faptul că ei contestă alegerile organizate tot de ei!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 25 mai 2024, 11:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro