Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Violeta Radut > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)
Absurd, ridicol, bătaie de joc

Peste o săptămână, școlile urmează să se deschidă, iar liberalii au început să certe primarii că nu au dus la îndeplinire așa-zisele măsuri, pe care guvernul nu a fost în stare să le elaboreze până acum câteva zile.

Deși multe dintre cerințele impuse de guvern sunt aberante. Practic, li se cere administrațiilor locale să ridice alte clădiri școlare. Altfel cum ar putea fi asigurate ferestre orientate spre alte puncte cardinale, oberlicht-uri la ferestre de 2% din suprafața camerei sau parametri de ventilație - 0,3% m/s viteza curentului de aer!? Plus alte astfel de idei imposibil de pus în practică. Și, să nu mai vorbim de lipsa măștilor, a tabletelor și a întregii infrastructuri pentru desfășurarea orelor online.
Un singur lucru e clar: nu are niciun gând Guvernul României să aloce bani pentru începerea școlilor în condiții de siguranță. În schimb, pentru alegeri s-au alocat, fără probleme și în mare viteză, sumele necesare.
Liberalii nu încetează să ne arate care le sunt prioritățile. În niciun caz, cetățenii României.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie samedi, 25 mai 2024, 18:11
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro