Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)
Absurd, ridicol, bătaie de joc

Peste o săptămână, școlile urmează să se deschidă, iar liberalii au început să certe primarii că nu au dus la îndeplinire așa-zisele măsuri, pe care guvernul nu a fost în stare să le elaboreze până acum câteva zile.

Deși multe dintre cerințele impuse de guvern sunt aberante. Practic, li se cere administrațiilor locale să ridice alte clădiri școlare. Altfel cum ar putea fi asigurate ferestre orientate spre alte puncte cardinale, oberlicht-uri la ferestre de 2% din suprafața camerei sau parametri de ventilație - 0,3% m/s viteza curentului de aer!? Plus alte astfel de idei imposibil de pus în practică. Și, să nu mai vorbim de lipsa măștilor, a tabletelor și a întregii infrastructuri pentru desfășurarea orelor online.
Un singur lucru e clar: nu are niciun gând Guvernul României să aloce bani pentru începerea școlilor în condiții de siguranță. În schimb, pentru alegeri s-au alocat, fără probleme și în mare viteză, sumele necesare.
Liberalii nu încetează să ne arate care le sunt prioritățile. În niciun caz, cetățenii României.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 25 mai 2024, 17:05
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro