Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Era primăvară când guvernul liberal promitea că fiecare român din categorii sociale defavorizate va primi măști gratuite. Nici până acum, în luna septembrie, aceste măști nu au fost distribuite.

Tot în primăvară, Raluca Turcan, vicepremier al Guvernului României, garanta că elevii vor primi și ei măști. Pe măsură ce se apropia începutul anului școlar, și-au dat seama că sunt incapabili să ducă la bun sfârșit o astfel de măsură, așa că au pasat responsabilitatea la primării, școli, părinți și elevi.
Problema tabletelor, iarăși, a rămas nerezolvată. La ora actuală, 5.000 de clădiri școlare, din totalul de 22.000, nu sunt conectate la internet, iar despre numărul copiilor care nu au nici internet, nici telefoane performante, nici tablete, probabil că guvernul nici nu vrea să audă.
Premierul și miniștrii pleacă în peripluri electorale, unde, culmea tupeului, se laudă cu investițiile făcute de guvernarea PSD.
Minciuna și demagogia sunt în centrul atenției lor. Nu adevăratele probleme ale României.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 februarie 2024, 3:51
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro