Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Cum să aibă Guvernul bani pentru dublarea alocațiilor atâta timp cât ei și-au bătut joc de banii publici? Și nu oricând, ci în plină pandemie de coronavirus.

Un raport al Curții de Conturi în urma unui control la Ministerul Sănătății a scos la lumină o serie de nereguli, chiar din sfera penalului. Guvernanții au fost ocupați cu jefuirea efectivă bugetului public: au cumpărat măști cu adaos comercial de 71%, alcoolul sanitar, componentele izoletelor au fost cumpărate la prețuri umflate și de 12 ori; ba chiar, la alcool sanitar au făcut și „inginerii economice tip bișnițari”: au plătit flacoane de 1 litru, dar au recepționat flacoane de 500 ml!
Nici măcar ajutorul umanitar pentru Republica Moldova, cu care se împăunau pe la televiziuni, nu a scăpat de nereguli: au făcut recepții de produse înainte să semneze contracte, recepțiile nu au respectat prevederile legale, unele dintre produsele care au făcut obiectul ajutorului umanitar nu se regăseau și în documente.
Curtea de Conturi ne-a confirmat o realitate cruntă: erorile și abaterile de la legalitate săvârșite de guvernul liberal sunt de natură penală! Guvernul liberal a furat din banii publici, din banii copiilor, ai pensionarilor! Guvernul liberal îi fură pe români!
https://www.stiripesurse.ro/curtea-de-conturi-arunca-in-aer-guvernul-tunuri-de-proportii-in-perioada-starii-de-urgenta-document_1490288.html
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 februarie 2024, 5:23
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro