Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Chiar dacă președintele Iohannis ni se adresează, de data aceasta, cu "dragi parlamentari", deși până nu demult eram "Parlament toxic", PSD nu va vota prelungirea stării de alertă.

Chiar dacă guvernanților le place să-i țină pe români sub amenințarea amenzilor și a restricțiilor, în timp ce ei se desfășoară fără nicio jenă, PSD nu este de acord cu prelungirea stării de alertă.România este singura țară din Europa care a "beneficiat" de două stări de urgență. Acum vor să prelungească și starea de alertă.
Efectele economice sunt devastatoare, sute de mii de români au rămas fără locuri de muncă, zeci de firme s-au închis, oamenii au rămas, efectiv, fără bani de mâncare, iar Guvernul încă nu a venit cu un plan de relansare.
În schimb, pentru ei și apropiații lor, starea de alertă este extrem de productivă. Achizițiile fără nicio restricție merg pe bandă rulantă, prietenii și rudele sunt numiți și angajați pe funcții bănoase și sigure la stat, nu consideră că au de dat vreo explicație cuiva.
Acum, vin și cer prelungirea stării de alertă, deși nu au niciun argument epidemiologic în această direcție. Marea testare trâmbițată și așteptată de la 1 iunie nu a început, zilnic se testează în continuare puțin. Au dovedit că gestionează totul lamentabil.
Tocmai de aceea, PSD le spune "NU!".
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 februarie 2024, 5:49
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro