Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Mai mult ca sigur, “capabilii” noștri guvernanți vor fi prinși, din nou, pe picior greșit.

A trecut mai bine de o lună de când Iohannis a făcut anunțul referitor la revenirea la școală, începând cu 2 iunie, a elevilor din anii terminali, pentru a se putea pregăti în vederea susținerii examenelor naționale.
Ai fi zis că e timp suficient pentru ca autoritățile să se pregătească astfel încât niciun elev să nu fie supus riscului infectării cu noul coronavirus. Ei bine, nu!
Cu doar câteva zile înainte de data de 2 iunie, procedura de achiziție pentru măștile necesare elevilor și dascălilor a fost anulată și... luată de la zero. Poate au vrut să mai creeze puțin suspans, iar copiii, părinții și profesorii să nu cumva să știe dinainte dacă se duc la școală, dacă sunt protejați, dacă sănătatea lor nu este în pericol.
Nu vi se pare că trăim, în buclă, multiple senzații de deja-vu? De câte ori nu am auzit de erori, blocaje, omisiuni, greșeli, minciuni?
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 aprilie 2024, 15:44
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro