Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)

Oare ce reacții am fi văzut dacă un simplu membru PSD ar fi ieșit cu declarații halucinante de genul celor pe care le fac liberalii?

Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului României, spune cu nonșalanță că, în politică, se mai pot face și artificii, se mai pot face fandări, care să ocolească Constituția (!!!). Această distinsă doamnă mai este și avocat de profesie...
Este incredibil cum acești oameni nu au nici cea mai mică urmă de respect pentru legile țării. Ei nu țin cont nici de Parlament, nici de Constituție, nici de Curtea Constituțională; se consideră, pur și simplu, stăpânii României. După ce dau dovadă de incompetență absolută, vin, fără nicio jenă, și calcă în picioare legile țării ca să-și acopere prostia.
Oriunde, în altă parte, după o astfel de gafă, demisia de onoare era implicită. Dar, să vorbești despre onoare la liberali înseamnă, de fapt, o mare contradicție în termeni.
Dacă remarca unei alte liberale de frunte, Raluca Turcan, care ne spunea cum ne putem culca sănătoși și trezi morți, stârnea până la urmă amuzamentul public, afirmațiile Alinei Gorghiu sunt de-a dreptul șocante.
Constituția nu este o “cărțulie” pe care să o treacă ei la categoria opționale. Cu Legea fundamentală a țării nu puteți, domnilor liberali, să faceți artificii și fandări ca să vă acoperiți impotența intelectuală!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 februarie 2024, 3:59
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro