Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Violeta Răduț > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Violeta Răduț (Grupul parlamentar al PSD)
Teatru ieftin, asta se pune în scenă la Guvernul României!

Un ministru (Anisie) publică în Monitorul Oficial varianta greșită a ordonanței privind decontarea transportului elevilor.

Altul (Vela) se apucă, în timpul intonării imnului național, să dea indicații regizorale, să ceară întreruperea intonării și să gesticuleze ca un maestru de ceremonii.
Costache vrea să-i pună pe români să scoată banii din buzunar pentru servicii de sănătate și, dacă se poate, să meargă toți să se trateze la privat.
Ștefan (ministrul “Grindă”) nu e în stare să pronunțe PNDL și se bâlbâie penibil în ședințe de guvern, ne spune că “mâine se construiește acum” (!!!?) și trimite controale peste instituțiile care îndrăznesc să-l “caute la impozit”.
Violeta Alexandru duce războaie cu liftierele, demolează pereți și zice că reformează sistemul.
Cîțu recunoaște, cu nonșalanță, că în fundamentarea bugetului țării au aprobat amendamente care nu sunt în interesul cetățenilor… și lista poate continua.
Peste toți, Orban – premierul, cu oscilațiile lui de dispoziție, calcă în picioare legile, Constituția, Parlamentul, tot ce înseamnă democrație.
Întrebarea este: cum să considerăm acest teatru – comedie sau tragedie?
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 28 februarie 2024, 5:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro