Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2000-2004 (dep.)
1996-2000 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Dan Coriolan Simedru > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Dan Coriolan SIMEDRU
Communiques de presse

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dan Coriolan Simedru (Grup PNL)
“Nu mușc mâna celui care mă hrănește “ este formula după care funcționează în acest moment ASF-ul

Piața asigurărilor din România pe componenta de RCA a intrat într-o criză profundă, ca urmare a creșterii enorme a polițelor RCA pentru populație, dar și pentru firmele de transport mărfuri și persoane. Limita de suportabilitate a prețurilor acestor polițe obligatorii a fost depășită cu mult, iar reacțiile din piață nu au întârziat să apară.

3 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Dan Coriolan Simedru (Grup PNL)
Guvernul Ponta este sleit de secetă, incompetență și corupție

Acest Guvern incapabil și-a arătat din nou neputința, în fața agricultorilor. Si de această dată, cei care au tras semnale clare de alarmă cu privire la seceta din acest an au fost doar reprezentanții organizațiilor patronale din agricultură, domnul ministru și ai lui dormind în post, ca de obicei.

19 august 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dan Simedru (Grup PNL)
Fermierii batjocoriți de Ministerul Agriculturii

Fermierii din România primesc o lovitură grea din partea autoritățiilor statului român care nu au fost capabile să organizeze procesul de depunerere a cererilor pentru subvenții, în mod responsabil și eficient, astfel încât banii europeni să ajungă la toți cei care au acest drept.

11 iunie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dan Simedru (Grup PNL)
„Ministrul Daniel Constantin sfidează crescătorii de animale. Somez Ministerul Agriculturii si APIA să plătească fermierilor subvenția pentru creșterea animalelor”

Crescătorii de bovine, ovine și caprine din întreaga țară ies în stradă, anunțând acțiuni ample de protest ca urmare a faptului că nici până la această dată Ministerul Agriculturii, prin Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA), nu a plătit subvențiile per capita aferente anului trecut.

24 martie 2015 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Dan Coriolan Simedru (Grup PNL)
Ministrul Remus Pricopie a încălcat Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministerială.
Trebuie să răspundă politic cu demisia!

Stimate domnule președinte de ședință,
Stimați colegi parlamentari,

Prin intervenția mea de astăzi, de la tribuna Parlamentului, doresc să solicit, în baza Legii nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministerial, demiterea domnului Remus Pricopie, Ministrul Educației Naționale, care prin prestația sa în fruntea acestei instituții și prin modul în care înțelege relația cu forul legislativ suprem, a încălcat în mod repetat alin (3) al art. 3, din legea menționată.

24 iunie 2014 detalii
  DECLARATIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Dan Coriolan Simedru (Grup PNL)

Un subiect foarte mediatizat în ultimul timp este regionalizarea, un test decisiv pe care clasa politică îl dă nu numai în fața cetățenilor României, ci îl dă chiar în fața istoriei. Preconizata regionalizare a României ridică o firească întrebare: care dintre dintre municipiile reședință de județ este cel mai potrivit să devină capitală de regiune?

24 aprilie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu ora 10.00, la sala "Spiru Haret", nivel P, va avea loc conferința de presă cu tema "Cine vrea să excludă Alba-Iulia de pe harta regionalizării" susținută de domnii deputați Dan Coriolan Simedru (PNL) și Dinu Giurescu (PC).

24 aprilie 2013
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mercredi, 19 juin 2024, 11:06
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro