Curriculum Vitae
Mesajul presedintelui
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Întâlniri diplomatice
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
www.vzgonea.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Valeriu Ștefan Zgonea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Președintele Camerei Deputaților a subliniat faptul că eforturile diplomatice ale României rămân dedicate consolidării relațiilor cu Rusia în jurul unei agende pozitive și constructive.
"Relansarea relațiilor politico-diplomatice cu Rusia este un subiect proiectat pe mai multe dimensiuni și presupune o abordare serioasă și detaliată. Acest obiectiv reclamă în primul rând concretețe, proiectată pe un fond de consecvență, coordonare și punți de dialog la toate nivelurile", a declarat Președintele Camerei Deputaților.
La rândul său, Excelența Sa Oleg Malghinov a subliniat acumulările pozitive înregistrate în ultimii ani în domeniul cooperării economice, precum și pe alte domenii ale dialogului bilateral.
Președintele Camerei Deputaților și Ambasadorul Federației Ruse la București au discutat despre impulsionarea dialogului interparlamentar între România și Federația Rusă.
"Dorim angajarea unei cooperări, în măsură să confere transparență și predictibilitate relațiilor noastre. Sperăm că înființarea Grupului Parlamentar de Prietenie româno-rus din Duma de Stat va contribui la consolidarea ansamblului relațiilor bilaterale", a precizat Valeriu Zgonea.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 17 ianuarie 2022, 17:30
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro