Curriculum Vitae
Mesajul presedintelui
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Interviuri
Galerie foto
Agenda
Întâlniri diplomatice
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
www.vzgonea.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2008-2012 > Camera Deputaților > Valeriu Ștefan Zgonea > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

COMUNICAT DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a găzduit joi, 20 septembrie, o întâlnire informală cu premierul Victor Ponta, vicepreședintele Senatului, Dan Radu Rușanu, și ministrul Justiției, Mona Pivniceru, referitoare la Raportul Comisiei Europene către Parlamentul European privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismul de Cooperare și Verificare.

Au fost discutate modalitățile prin care Parlamentul poate să îmbunătățească acest Raport prin măsurile legislative pe care le va lua în viitorul apropiat, în procedură de urgență. Totodată, au fost discutate mai multe priorități legislative pentru agenda cetățeanului.
"Liderii grupurilor parlamentare pot să solicite această procedură de urgență, iar proiectele de lege intră în procedură de urgență. Camera Deputaților este Cameră decizională pentru toate aceste proiecte. Ele vor fi semnate de liderii Grupurilor parlamentare ale PSD și PNL și, bănuiesc, și de Grupul progresiștilor, în cursul zilei de luni. Proiectele vor fi depuse luni, vor intra în procedura specifică de la Biroul permanent de la Senat, apoi pe ordinea de zi a acestei Camere în procedură de urgență, iar într-o săptămână vor ajunge și în dezbaterea Camerei Deputaților", a precizat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 9 august 2022, 22:08
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro