Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.florinsecara.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Florin Mihail Secară > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Secară (Grup PNL)

Cele patru stele de carton care sunt mai presus de lege justifică inițierea unei comisii parlamentare de anchetă
Deputatul PNL, Florin Secară, constată că demersurile procurorilor în cazul tragediei polițistului din coloana oficială a generalului Oprea sunt îngreunate sau chiar împiedicate de ministerul pe care-l conduce cel vinovat de tragedie, vinovat prin grandomanie și lașitate:


„Nu am nici cea mai mică îndoială că ancheta procurorilor privind moartea tragică a polițistului va fi îngreunată sau chiar împiedicată de instituțiile din subordinea lui Gabriel Oprea. Deja anchetatorii s-au izbit de refuzul acestora de a furniza informații și documente despre eveniment. Nu m-ar mira ca toate informațiile să fi fost deja secretizate. Generalul este disperat ca nu cumva să răsufle vreo informație despre domnișoarele cu care zboară, la viteze de peste 100 Km/h, pe străzile Capitalei, despre meniul restaurantului de la care venea sau la care se ducea sau care era concentrația de acool în aerul respirat din bolidul ministerului. Deja, în semn de recunoștință, Primăria Capitalei, condusă tot de un dezinteres național, s-a și aruncat prima la astupat urmele și vrea să fie fruntașă la operațiunea mușamalizarea și albirea generalului. Nu va trece mult timp și, ca și în celelate tragedii produse în mandatul lui Oprea și Ponta, tot mortul va fi de vină!”
Florin Secară a semnat pentru constituirea comisie parlamentare de anchetă inițiată de către deputații PNL și crede că rezultatele acesteia vor scoate la lumină lucruri greu de imaginat: „Inițial am fost sceptic cu privire la constituirea unei comisii parlamentare de anchetă. La noi se spune că dacă vrei să îngropi o problemă, faci o comisie de anchetă. De data aceasta, însă, a murit un om la datorie, un tânăr de 28 de ani proaspăt căsătorit și plătit cu un salariu mizerabil. Cosmin a murit doar pentru că unii privesc România ca pe propria lor moșie, iar pe angajați din poliție și apărare ca pe proprii lor sclavi. Dacă plenul Camerei Deputaților va aproba constituirea acestei comisii de anchetă, cred că românii vor afla mizeria care s-a strâns sub guvernarea lui Ponta și a falsului interes național a pe care-l aclamă Oprea și când se trezește și când adoarme. Să nu ne mirăm când vom afla din anchete că amantele sau consilierele demnitarilor din Guvernul Ponta sunt duse la coafor sau la restaurante cu mașini de protocol și coloane oficiale . Să nu ne mirăm când vom afla despre sumele colosale care se cheltuiesc pentru capriciile megalomanice ale unora de a merge cu girofar. Sper ca până la urmă cu toții să aibă parte de un girofar, de unul de la DNA, care să vină să-i ridice pentru a da explicații pentru toate fărădelegile comise în 4 ani cu Ponta și Oprea guvernând în profundul dezinteres național”, a mai adăugat deputatul PNL Florin Secară.

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 19 ianuarie 2022, 1:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro