Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.florinsecara.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Florin Mihail Secară > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Secară (Grup PNL)
Majoritatea parlamentară este aproape să rezolve dilema înlocuitorului lui Victor Ponta

Deputatul PNL Florin Secară înțelege frustrările lui Marian Oprișan în legătură cu lipsa de inspirație care să ducă la înlocuirea lui Victor Ponta din funcția de prim-ministru:

„Nu mi-e milă de Marian Oprișan, dar îi înțeleg supărarea și frustrările! Să ajungă un biet baronaș de Teleorman, cu pantofii sociali-democrați despicați, să-i fie șef pe linie de partid ... este greu de acceptat, chiar și pentru Oprișan. Știm cu toții cât de mult și-ar fi dorit Oprișan, șeful baronilor locali, să facă din România o Vrance mai mare, în care să dețină controlul absolut. Asta e! Dragnea i-a spulberat visul, cel puțin pentru moment sau cel puțin până la hotârile definitive ale instanțelor de judecată. Înțeleg că nimeni nu-l mai ascultă ca odinioară și nici prea mult talent nu mai are în a găsi soluții la problema cea mare a PSD – Victor Ponta.”
Florin Secară știe că nici Dragnea și nici Oprișan nu au găsit soluția care să le convină în interiorul PSD, pentru înlocuirea lui Victor Ponta la conducerea Guvernului: „Încă se mai caută interpusul în interiorul PSD. Liviu Dragnea nu vrea să fie prim-ministru pentru că toată viața a fost mai comod și a condus doar prin interpuși. La Consiliul Județean Teleorman și-a pus interpusul, la Ministerul Dezvoltării are alt interpus, la conducerea afacerilor personale extrem de profitabile are alți interpuși, iar la Guvern a avut poate cel mai credincios interpus. Deci, cel puțin până pe 28 noiembrie, Liviu Dragnea nu vrea prim-ministru ... după, vom mai vedea. Pentru Marian Oprișan funcția de prim-ministru este prea puțin! Cred că s-ar simți jignit! Deja a declarat că vrea să fie președinte de țară și se pregătește de zor pentru următoarele alegeri prezidențiale. Așadar Dragnea și Oprișan nu au soluții la dilema Ponta, toți trei depinzând de sentințele instanțelor. Poate ar fi bine să caute în lista cu Garantat Vanghelie, căci fostul primar a avut mână bună.”
Deputatul PNL Florin Secară consideră că tot circul legat de falsa reformare a PSD, de referendumuri și chestionare și de alegeri cu un singur candidat, nu poate ascunde eșecul PSD de la guvernare: „PSD are o propagandă bună, trebuie să recunosc! Pe alocuri e mai mincinoasă decât cea comunistă! Ar putea chiar să demonstreze și că albul este negru! Din păcate, însă propaganda mincinoasă nu ține de foame, iar românii resimt din plin că lucrurile merg prost în România. Eu nu-mi doresc ca modelele de dezvoltare implementate de Oprișan la Vrancea și de Dragnea la Teleorman să se extindă în toată țara! Au făcut destul rău și au produs destulă sărăcie. PSD mă va convinge că se reformează doar atunci când aceste personaje nu vor mai face politică nici măcar singuri în fața televizorului.”
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 19 ianuarie 2022, 1:38
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro