Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.florinsecara.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Florin Mihail Secară > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Florin Secară (Grup PNL)
Oprișan își hrănește clientela de partid cu laptele și cornul școlarilor

Deputatul PNL Florin SECARĂ a declarat că în Vrancea ideea de competiție între firme care concurează la contractele pe bani publici este o glumă amară, căci doar firmele de casă ale baronului Oprișan au dreptul să participe la licitații și să câștige:

„Din asfaltări inexistente în realitate, din școli și spitale renovate numai pe hârtie, din lapte cu miros de alcool și din corn de o calitate îndoielnică își îndestulează Marian Oprișan clientela politică în Județul Vrancea. Deși am fi crezut că s-au îndestulat din asfalt și lucrări fictive, uite că nici măcar laptele și cornul nu le-a scăpat lui Oprișan și acoliților săi, căci și aici este vorba despre bani serioși, sumele împărțite frățește între firmele PSD fiind de peste 30 milioane de lei fără TVA.”

Deputatul PNL Florin SECARĂ nu se declară deloc surprins de faptul că majoritatea patronilor care câștigă bani de la Consiliul Județean Vrancea sunt persoane dubioase, cercetate sau urmărite penal pentru acțiuni specifice crimei organizate: „M-aș fi mirat dacă un afacerist onest ar fi reușit să câștige vreun contract în Vrancea! Da! Asta chiar ar fi fost o mare surpriză pentru mine și pentru vrânceni! Am fi crezut cu toții fie că Marian Oprișan a fugit din țară, fie că Tribunalul de la Cluj i-a făcut o surpriză definitivă cu executare. Din păcate pentru cei care au stat cel puțin o zi în Vrancea, știu că autointitulații oameni de afaceri, abonați la contracte cu statul, duhnesc de la distanță a infractori și sunt în mare parte persoane cercetate de către DIICOT pentru evaziune fiscală sau pentru constituire de grup infracțional organizat.”
Florin SECARĂ spune că Oprișan nu a făcut și nu face acte de caritate atunci când acordă contrate unor firme dubioase, ci pregătește, din bani publici, campania electorală din 2016: „Oprișan nu a făcut niciodată acte de caritate și nu dă drumul nici unui leuț de la Consiliul Județean dacă nu i se întoarce și lui cel puțin jumătate! Prin modul în care își bate joc de banii publici de la Consiliul Județean, Oprișan și-a cumpărat deja, din bani publici, ode la televiziuni și elogii în campania electorală care se apropie. Nici nu s-a terminat anul 2015 și deja corul de ovații din PSD se aude peste tot în Vrancea, iar paradele fastuoase nu sunt prea departe ... evident, toate închinate sfântului Oprișan, cel care se visează ba agent al Mossad, ba viitor președinte de țară.” a mai adăugat deputatul PNL Florin SECARĂ.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 ianuarie 2022, 19:26
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro