Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Tel. contact: 0725.109.743
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Cornel Zainea > Press releases Versiunea pentru printare

Cornel ZAINEA
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cornel Zainea (Grupul parlamentar al USR)
Legea Mirosurilor, mai aproape de adoptare

Un vid legislativ în privința calității aerului ar urma să fie acoperit de Legea Mirosurilor, un proiect inițiat de parlamentarii USR, Allen Coliban și Cornel Zainea, cu susținerea mai multor parlamentari din diferite partide.

26 mai 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Cornel Zainea (Grupul parlamentar al USR)
Poluarea din București-Ilfov: Parlamentarii USR, scrisoare cu 5 solicitări către ministrul Mediului

Parlamentarii USR i-au adresat, miercuri, 8 aprilie, o scrisoare deschisă ministrului Mediului, Costel Alexe, în urma poluării excesive din zona București-Ilfov. În scrisoarea USR se arată că situația nu este întâmplătoare, ci este efectul unui lung șir de nereguli care s-au perpetuat ani la rând, din cauza practicilor de eliberare a avizelor și a autorizațiilor de mediu fără consultări, ori din cauza  încălcării legislației de mediu.

8 aprilie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Cornel Zainea (Grupul parlamentar al USR)
Aplicație, în loc de formulare pe hârtie, pentru optimizarea controalelor rutiere în perioada restricțiilor de trafic

Controalele rutiere la intrarea și ieșirea din orașe, în condițiile restricției de trafic prevăzute de Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, creează cozi interminabile și blocaje în trafic, provocând întârzieri transportatorilor și societăților economice care și așa își desfășoară activitatea în condiții vitrege.

În calitate de președinte al Comisiei pentru tehnologia informației din Camera Deputaților, solicit Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor crearea, împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), a unei aplicații care să vină în ajutorul șoferilor, dar și a organelor de control, pentru a reduce la minimum timpul de așteptare la filtre. [...]

26 martie 2020 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Cornel Zainea (Grupul parlamentar al USR)

Deputatul USR Cornel Zainea i-a transmis o scrisoare liderului de grup al PSD în care îi cere revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

27 iunie 2018 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Cristian Seidler

Grupul parlamentar al USR organizează vineri, 25 august, începând cu ora 16.00, o conferință de presă (biroul liderului Grupului USR, nivel 1M).
Conferința va fi susținută de deputații Ionuț Moșteanu și Cornel Zainea.

25 august 2017
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Nicușor Dan

Deputații USR Dan Barna, Cristian Seidler și Cornel Zainea vor susține miercuri, 14 iunie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (biroul liderului Grupului USR, nivel 1M).

13 iunie 2017
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al USR

Viceliderul Grupului parlamentar al USR, deputatul Dan Barna, deputații Cătălin Drulă și Cornel Zainea și senatorii Adrian Wiener și Mihai Goțiu vor susține miercuri, 29 martie, începând cu ora 13.30, o conferință de presă (biroul liderului Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

28 martie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania monday, 22 july 2024, 8:11
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro