Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
Links:
www.savoiu.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Ionuț-Cristian Săvoiu > Press releases Versiunea pentru printare

Ionuț-Cristian SĂVOIU
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)

În data de 18 aprilie a.c., deputatul PSD Ionuț Sǎvoiu a participat la seminarul cu tema ”Spațiul și securitatea”, organizat de Subcomisia pentru spațiu a Camerei Deputaților în parteneriat cu ROSA (Agenția Spațialǎ Românǎ), eveniment ce a avut loc la Palatul Foișor din Sinaia.

20 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 11-12 martie 2016 a avut loc, la Sofia, reuniunea Comisiei generale pentru economie, infrastructură și energie a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est (AP SEECP) a cărei Președinție a revenit, pentru mandatul în curs, unui reprezentant al Parlamentului bulgar.

22 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Cristian Săvoiu (Grup PSD)

Președinția-în-exercițiu bulgară a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est (AP SEECP) a organizat la Sofia următoarele două acțiuni: Conferința internațională "AP SEECP - sinergie regională, cooperare strategică și diplomație parlamentară" (5-6 noiembrie 2015) și reuniunea Comisiei permanente a AP SEECP (7 noiembrie 2015).

13 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)
Gratuitatea primei intabulari nu se poate rezolva prin Legea propusă de Sorin Roșca Stănescu și aprobată de Senat

Lipsa înscrierii gratuite a tuturor terenurilor în Cartea Funciară este o problemă reală a societății românești. Cetățenii simpli resimt acest lucru în primul rând prin costurile mari pe care trebuie să le suporte și nu în ultimul rând, prin existența multiplelor dificultăți de ordin legal și birocratic generate de sistemul actual bazat pe înscrierea la cererea proprietarului.

20 mai 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)
Scoateți drumurile naționale din satele românești!

Stimați colegi,

Vă mărturisesc că e dureros să privesc zilnic știri care să enumere morți și răniți în accidente produse pe drumurile naționale. E dureros să văd cum cifrele din statistici devin din ce în ce mai ridicate. E dureros să văd părinți și copii uciși într-un ritm blestemat pe drumurile naționale.

19 aprilie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)
Mișcarea Populară - sursa de umor si indignare

Toata lumea a auzit de ultima "mutare - bombă" pe scena politică autohtonă: lansarea în regim de breaking-news a ceea ce inspirația multor capete luminate a numit: Mișcarea Populară.

17 aprilie 2013 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)
E nevoie de legea specială care să reglementeze profesia de geodez!

Declarația mea de astăzi poartă valențele unui semnal pe care doresc să-l ridic în sensul cel mai evident, fără echivoc. Se referă la caracterul injust al reglementării sau, în termenii actuali, al lipsei de reglementare pentru ceea ce numim profesiunea de geodez.

26 martie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită astazi de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)
PDL și (in)decența discursului public

Consistența unui mesaj public suferă modificări în funcție de caracteristicile, background-ul celui desemnat să livreze conținutul. Comunicarea politică nu face excepție. Ba dimpotrivă, aș spune că reflectoarele aruncate în arena acestui spațiu obligă cu atât mai mult. Altfel spus, înainte de a deschide gura trebuie să ai deplina înțelegere a ceea ce reprezinți, a ceea ce însemni sau ai însemnat în conștiința publică, a modului în care ai modificat structural viețile oamenilor prin deciziile tale de-a lungul timpului. Corecte sau nu, juste sau abuzive, eficiente sau inutile, acțiunile politice (în special cele din zona Puterii) lasă urme. Pe mulajul acestor urme acționezi mai departe, calibrând discursul în funcție de bagajul pe care-l porți.

19 martie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Ionuț Săvoiu (Grup PSD)
PDL a tratat cu indiferență un proiect care ar fi însemnat plasarea județului Dâmbovița în topul priorităților de investiții

În urmă puține zile, am abordat, în cadrul unei conferințe de presă, subiectul Rețelei trans-europene de transport (TEN-T) și implicațiile ce decurg din extinderea acestei rețele pe teritoriul României. Pentru o corectă și fundamentată informare a opiniei publice insist pe sublinierea unor aspecte care țin de absența județului Dâmbovița, a municipiului Târgoviște de pe harta rutelor europene.

19 martie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania monday, 22 april 2024, 16:22
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro