Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
Legături:
bogdan.toader@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Bogdan-Andrei Toader > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 1-4 aprilie 2022, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale și parlamentare anticipate din Republica Serbia.

Misiunea de observare presupune: o perioadă de pregătire desfășurată la Belgrad (în 1-2 aprilie a.c.); activitatea de observare propriu-zisă efectuată în regiunea arondată (3 aprilie a.c., cu posibilă prelungire în 4 aprilie a.c.); raportarea efectuată de către observatori (dimineața zilei de 4 aprilie a.c.).
Din partea Delegației Parlamentului României la AP OSCE – Camera Deputaților, vor participa doamna deputat Christine Thellmann (PNL) și domnul deputat Bogdan-Andrei Toader (PSD).
Domnul Kyriakos Hadjiyianni (Cipru), fost președinte al Comisiei generale a AP OSCE pentru democrație, drepturile omului și probleme umanitare, a fost numit Coordonator Special și lider al misiunii OSCE de observare pe termen scurt.
Doamna Bryndis Haraldsdottir (Islanda), Reprezentant special al AP OSCE pentru problematica zonei arctice, a fost desemnată pentru a conduce Delegația AP OSCE de observatori la acest proces electoral.
În observarea acestui proces electoral, Delegația AP OSCE, estimată la circa 80 de observatori, va acționa în strânsă cooperare cu Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) și cu delegații ale Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și Parlamentului European.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 8 decembrie 2023, 10:47
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro