Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
motions
speaches
voting records
Links:
www.ninelpeia.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Ninel Peia > Press releases Versiunea pentru printare

Ninel PEIA
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

O delegație parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, formată din deputatul liberal Maria Grecea, vicepreședinte al comisiei, împreună cu deputații social-democrați Mihai-Bogdan Diaconu, vicepreședinte și Ninel Peia, secretar al comisiei, precum și deputatul PP-DD Mihai Deaconu, secretar al comisiei efectuează, în perioada 17-19 februarie, o vizită de lucru în Republica Franceză.

Vizita de lucru are drept scop intensificarea contactelor parlamentare bilaterale în contextul actual al problemelor cu care se confruntă comunitatea de români din Republica Franceză. [...]

12 februarie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Secretarul Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Irlanda, domnul deputat Ninel Peia (Grupul parlamentar al PSD), va avea miercuri, 27 noiembrie, începând cu ora 11.30, o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Gerard Corr, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Irlanda în România. Întâlnirea are loc la inițiativa oficialului irlandez (sala "Nicolae Titulescu", nivel P).

27 noiembrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Astăzi, 27 noiembrie, ora 11.30, a avut loc, la inițiativa Excelenței Sale, Domnul Gerard Corr, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Irlanda în România, o întrevedere cu domnul deputat PSD-Ilfov, Ninel Peia, secretarul Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Irlanda (sala "Nicolae Titulescu", nivel P).

27 noiembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mircea Dolha (Grup PNL)
Deputatul PNL Mircea Dolha, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării: "Ne dorim să inițiem în Parlamentul României o lege cu privire la statutul românilor de pretutindeni"

Deputatul liberal Mircea Dolha, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, a susținut miercuri, 23 octombrie a.c., o conferință de presă în care a prezentat raportul ultimei vizite parlamentare în Israel, cu ocazia deschiderii lucrărilor de toamnă a Knessetului.

23 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

O delegație parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, formată din deputații liberali Mircea Dolha și Maria Grecea, vicepreședinți ai comisiei, împreună cu secretarul comisiei, deputatul social-democrat Ninel Peia, efectuează, în perioada 14-16 octombrie, o vizită de lucru în Israel.

16 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

În cursul acestei dimineți, delegația parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, formată din vicepreședinții comisiei, deputații liberali Mircea Dolha și Maria Grecea, împreună cu secretarul comisiei, deputatul social-democrat Ninel Peia are programată o întâlnire cu reprezentanți ai asociațiilor israelienilor originari din România, întrevedere care va avea loc la sediul Ambasadei României din Tel Aviv. Tot astăzi, deputații se vor întâlni cu conducerea și membrii organizației Hitachdut Olei România, la sediul acesteia.

16 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ninel Peia (Grup PSD)

Deputatul PSD Ilfov, Ninel Peia, transmite sincere condoleanțe și întreaga sa compasiune către familiile românilor decedați în urma tragicului accident din Muntenegru.

25 iunie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

La inițiativa Excelenței Sale, Domnul Dan BEN-ELIEZER, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Israel în România, în data de 20 iunie 2013, ora 11:00, la sala Nicolae Titulescu a avut loc o întrevedere cu secretarul Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat PSD-Ilfov, Ninel Peia.

20 iunie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ninel Peia (Grup PSD)

Joi, 20 iunie 2013, ora 11:00, sala "Nicolae Titulescu" (nivel P) va avea loc la inițiativa Excelenței Sale, Domnul Dan BEN-ELIEZER, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Israel în România, o întrevedere cu domnul deputat PSD-Ilfov, Ninel Peia, secretarul Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

19 iunie 2013
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 14 april 2024, 1:34
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro