Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Nicolae Păun > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale

Ne face o deosebită onoare să vă adresăm invitația de participare la sesiunea de cercetări științifice având ca subiect principal libertatea religioasă și de conștiință, care va avea loc luni, 17 iunie, începând cu ora 10.00, la Palatul Parlamentului, sala „Drepturilor Omului” (nivel P). Accesul presei se face pe la intrarea A3S2 (dinspre Parcul Izvor).

Inițiată de Asociația Conștiință și Libertate în colaborare cu Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale din Camera Deputaților, această sesiune de comunicări științifice va reprezenta un prilej de întâlnire a personalităților marcante din lumea academică națională și internațională, din zonele științelor politice, științelor juridice și teologiei.
Subiectul supus dezbaterii va fi Libertatea religioasă, de la particular la general. O abordare în contextul mondializării. Acest subiect va fi dezbătut de lideri importanți din universități din România, dar și din universități de prestigiu din Statele Unite și Uniunea Europeană. În cadrul acestei întâlniri va fi lansat și Jurnalul Libertății de Conștiință 2013, o lucrare esențială pentru domeniul drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, în general, și al libertății religioase, în special. La această lucrare și-au adus contribuția personalități din universități de științe politice, științe juridice și teologie.
Ne dorim ca această întâlnire să contribuie la dezvoltarea imaginii pozitive a României, prin nivelul înalt academic al sesiunii științifice, dar și prin preocuparea personalităților din lumea academică pentru subiectul drepturilor omului, în general, și al libertății religioase și de conștiință, în special.
RSVP: Flavia Constantin, tel.: 0733244056; email:flaviav.constantin@gmail.com
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 21:18
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro