Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
Liens:
www.andreeapaul.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Maria-Andreea Paul > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Maria-Andreea PAUL
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 5-7 decembrie 2016, va avea loc, la Sarajevo, Sesiunea anuală a Inițiativei Central-Europene - Dimensiunea Parlamentară (ICE - DP) în organizarea Președinției-în-exercițiu a organizației, care revine Parlamentului din Bosnia și Herțegovina.

28 noiembrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Maria-Andreea Paul (Grup PNL)
Despre Brexit fără mânie și părtinire

Votul britanicilor de la referendumul din 23 iunie trebuie analizat fără mânie sau părtinire. Gestul Marii Britanii de a atrage atenția asupra marilor probleme ale viziunii tactice și strategice a Uniunii Europene trebuie luat foarte în serios.

16 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
PNL solicită Guvernului Cioloș constituirea unei celule de criză

PNL solicită Guvernului Cioloș constituirea unei celule de criză cu 300 de experți pentru elaborarea ghidurilor și corecțiilor din sistemul IT pentru absorbția banilor europeni.

11 mai 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
La mulți ani României și Uniunii Europene!

Astăzi este o zi cu dublă semnificație pentru mine, în care spun La mulți ani României și Uniunii Europene! Pentru cei 58 de ani de comunitate europeană, pentru cei 58 de ani în care pacea a domnit pe bătrânul continent, pentru cel mai ambițios proiect european, în cinstea celei mai mari economii a lumii, sunt mândră că sunt european. La mulți ani, Europa!

Tot pe data de 9 mai, dar în anul 1877, Mihail Kogălniceanu citește în Adunarea Deputaților Declarația de Independență a României, rostind: „Suntem Independenți! Suntem națiune de sine-stătătoare!". [...]

9 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Violența politică împotriva femeilor este o formă de subminare a democrației

La grupul de lucru dedicat ”Violenței politice împotriva femeilor" la care a participat prim-vicepreședintele PNL, Andreea Paul, în data de 5 mai, în cadrul Forumului Global al femeilor parlamentar, s-a dezbătut rolul pe care doamnele parlamentar ar trebui să și-l asume pentru protejarea femeilor de violența politică.
6 mai 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Avuția națională a României

În cadrul conferinței de presă de miercuri, 6 aprilie, cu tema “Avuția națională a României”, doamna deputat Andreea Paul a expus atenției mass-media trei teme care cuprind și exprimă avuția națională.

6 aprilie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)

Doamna deputat Andreea Paul va susține azi, 6 aprilie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă cu tema „Avuția națională a României”. Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2).

6 aprilie 2016
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Vocea investitorilor români mici și mijlocii: "Suntem condamnați nedrept la faliment de către ANAF"

Mulți antreprenori români sunt la capătul puterilor, iar o economie nu se poate dezvolta fără antreprenori.

4 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
0 lei absorbiți în infrastructura de transport în județul Satu Mare din banii europeni disponibili pentru perioada 2007-2015, deși am avut ministru sătmărean de transport
Cea mai mare problemă pe care o indică sătmărenii în toate sondajele de opinie ține de calitatea proastă a drumurilor și nevoia de infrastructură modernă de transport în Satu Mare, care să ne conecteze la civilizație și la dezvoltare economică.

. [...]

22 martie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul: România a retrogradat 5 poziții în clasamentul Raportului Global al Echilibrului de Gen

"În ultimul Raport Global al Echilibrului de Gen, România este pe locul 77 din 145 de țări analizate de către Forumul Economic Mondial (WEF), cu 5 poziții mai jos față de anul 2014. Ușoare căderi marcăm în domeniul educației și al sănătății, creșteri semnificative la participarea economică a femeilor, dar scăderi catastrofale la implicarea politică", arată doamna deputat PNL Andreea Paul.

Așadar, patru subindici structurali sunt luați în calcul: [...]

4 martie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Deputatul PNL, Andreea Paul, organizează, joi, 25 februarie 2016, începând cu orele 16.00, dezbaterea “Soluții de echilibrare și consolidare a sistemului asigurărilor obligatorii RCA”. Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților (etaj 2).

24 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
23 de directive europene au termenele depășite pentru transpunerea în legislația României, iar altele 90 au termenele în următorii trei ani

Decidenții politici sunt prea des surprinși de termenele de transpunere ale directivelor europene, iar dezbaterile publice cu privire la implicațiile acestora asupra pieței românești, asupra firmelor și a consumatorilor, lipsesc de cele mai multe ori.

29 ianuarie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
8 soluții privind piața RCA

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, 25 ianuarie 2016, alături de Cristian Muntean, președinte al Asociației Societăților de Service Auto Independente, am propus 8 soluții privind piața RCA. Le-am transmis acum o săptămână, în cadrul grupurilor de lucru ale ASF, la care am fost recent invitată să particip. Astăzi le fac publice, în cadrul audierii parlamentare din Comisiile reunite de buget, în speranța că acestea vor fi îmbunătățite și completate de către participanții instituționali și experții pieței:

25 ianuarie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Mai puțin de 1 din 10 copii sub 3 ani merg la grădiniță în România față de Danemarca unde 7 din 10 copii sunt încadrați în forme oficiale de educație preșcolară

În România, ponderea copiilor care merg la grădiniță sau care sunt încadrați în forme oficiale de educație este sub 10% în totalul copiilor sub 3 ani, conform ultimelor date disponibile Eurostat. Spre deosebire de Danemarca, unde 7 din 10 copii sunt încadrați într-o formă oficială de educație, România se plasează pe ultimele locuri în Europa în ceea ce privește educația preșcolară.

22 ianuarie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Doamna Andreea Paul, prim-vicepreședinte al PNL și deputat în Comisia de buget, finanțe și bănci, va susține, alături de Cristian Muntean, președintele Asociației Societăților de Service Auto Independente (A.S.S.A.I.), o conferință de presă, luni, 25 ianuarie, la orele 10.00, la sala Grupului parlamentar al PNL (etaj 2), cu privire la provocările pieței de asigurări RCA și soluțiile propuse.

22 ianuarie 2016
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul (Grup PNL): PNL a votat în favoarea noilor instrumente de protecție a concurenței loiale și a agenților economici corecți introduse în noua lege a concurenței - 4 modificări importante.

Grupul parlamentar al PNL a votat ieri pentru modificarea Legii concurenței din anul 1996. Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul a declarat: "Este a treia modificare importantă a acestei legi din ultimii 20 de ani. Aduc 4 argumente justificative în favoarea acestui proiect de lege, unul modern și european:

1. Facilitează depistarea cazurilor anticoncurențiale pe piața românească prin diminuarea sancțiunii în cazurile în care companiile care au încălcat legea își recunosc fapta. [...]

16 decembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)

Vineri, 20 noiembrie, de la ora 13.00, la Palatul Parlamentului (sala Grupului PNL, etaj 2), vă invit, alături de doamna deputat Alina Gorghiu, la conferința "O lume condusă de copii”.

19 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Maria-Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul (PNL) și fostul ministru al economiei olandeze Laurens Jan Brinkhorst (ALDE) au discutat la Trieste despre agenda creșterii europene inteligente și solidare

Azi, 10 noiembrie 2015, a avut loc la Trieste, în Italia, o întrevedere a doamnei Andreea Paul, președintele Comisiei Economice a Inițiativei Central-Europene și co-președintele Comisiei Economice a PNL, cu dl. Laurens Jan Brinkhorst, fost ministru al economiei în Olanda, fost director general al Comisiei Europene, în prezent coordonatorul coridorului de transport mediteraneean, cu o expertiză și o carieră politică impresionante.

12 noiembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Maria-Andreea Paul (Grup PNL)
4 mituri despre votul prin corespondență

Astăzi, voi demonta 4 mituri lansate în spațiul public de către puterea actuală pentru a bloca votul prin corespondență:

15 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Femeile sunt de peste trei ori mai bine reprezentate în Parlamentul Mexican decât în România

Femeile sunt reprezentate în proporție de 39% în Congresul Mexican, față de doar 11% în Parlamentul României.

7 octombrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Aplicând bărbaților criteriul cerut de către președintele Camerei Deputaților în reprezentarea femeilor, primul care ar trebui să plece ar fi chiar domnul Zgonea

Ce-ar fi să aplicăm criteriul meritocrației tuturor politicienilor? Domnul Zgonea cere meritocrație DOAR când vine vorba despre femeile din politică. Să ne lămurim: bărbații au fost până acum aleși tot pe merite, nu-i așa?!

5 octombrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul va susține joi, 17 septembrie 2015, o conferință de presă, de la ora 11.00 , în cadrul căreia va prezenta o nouă inițiativă legislativă a PNL (sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

16 septembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul: Sesiunea parlamentară de toamnă a început, dar noul proiect de lege al redevențelor petroliere promis în repetate rânduri de PSD nu a apărut

PSD a promis – și nu a făcut nimic. PSD ne minte semestrial legat de noile redevențe. Avem o adevărată colecție de primăvară și de toamnă-iarnă a celor 12 minciuni ale PSD legate de redevențe. Singurele certitudini pe care le avem țin de faptul că:

11 septembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)

1. Premierul Victor Ponta a absentat azi de la votul Codului Fiscal. Îi pasă atât de tare de marele lui proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină să-l voteze. Dezamagirea mea e dublată de faptul că ieri premierul Ponta a batut pe nedrept obrazul ambasadorilor.

3 septembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ primit de la Grupul parlamentar al PNL
Prim-vicepreședintele PNL, doamna deputat Andreea Paul, va susține joi, 3 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă (sala de ședințe a Grupului parlamentar PNL, etaj 2).
2 septembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Bugetul țării nu este bugetul PSD

Domnul Dragnea poate cere socoteală simplului membru de partid Ponta, dar Guvernul României dă socoteală Parlamentului. Bugetul țării nu este bugetul PSD. Premierul dă socoteală Parlamentului, nu unui partid politic.

24 iulie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Guvernul PSD nu este capabil să aplice Codul Fiscal

Doamna Rovana Plumb a emis opinia sa cu privire la votul meu și al colegilor mei referitor la Codul Fiscal. A înțeles doar ceea ce a vrut sau ceea ce a putut. Nu cunoaște sau nu vrea să cunoască opinia noastră. Am să o repet, ca să o ajut și pe dânsa să înteleagă.

20 iulie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
PNL cere Guvernului să crească gradul de colectare a TVA de la 58% la 73% pentru a compensa diminuarea TVA la 19%

Noul Cod fiscal a fost votat azi în Parlament. PNL a votat în favoarea sa. PNL și-a pus amprenta decisiv pe actuala reformă fiscală. Avem un Cod fiscal mai bun decât precedentul. 46 de amendamente ale PNL au fost admise la Codul Fiscal și regret că alte 231 de amendamente ale PNL au fost respinse.

24 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grupul parlamentar al PNL)
Guvernul să nu mai ascundă impactul bugetar al măsurilor din noul Cod Fiscal și să le prezinte public înainte de votul din plenul Parlamentului


PSD s-a opus azi prin votul dat în Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor să prezinte impactul bugetar al măsurilor de relaxare fiscală din noul Cod Fiscal înainte de votul final de mâine din plenul Parlamentului. Acest lucru dovedește că partidul condus de Victor Ponta este complet dezinteresat de punerea în aplicare a acesto măsuri.

23 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul: Vom vedea banii de la Rompetrol la Sfântul Așteaptă

în care Guvernul Ponta a apărat interesele naționale în ceea ce privește recuperarea celor 600 milioane de dolari datorii de la Rompetrol. Solicitarea a fost semnată de 95 de parlamentari de la Grupul parlamentar al PNL, deputați DP, deputați PC-PLR și deputați neafiliați aparținând PSRO.

18 iunie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Prim-vicepreședinții PNL Andreea Paul și Ludovic Orban vor susține joi, 18 iunie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, etaj 2).

17 iunie 2015
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici este definiția incompetenței

După eșecul răsunător al introducerii și retragerii impozitului pe bacșiș, motiv pentru care PNL i-a cerut public demisia, acum domnul Eugen Teodorovici recidivează.

16 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)

Școlirea ministrului de finanțe la locul de muncă este mult prea costisitoare pentru români. Demisia ministrului Teodorovici! PNL a avut dreptate, impozitul pe bacșiș a fost eliminat

Parlamentul României a eliminat astăzi prin vot impozitul pe bacșiș introdus de incompetentul Guvern Ponta.

10 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)

PSD îngroapă Camera Deputaților! PSD îngroapă Senatul României! PSD îngroapă voința românilor! PSD se îngroapă pe sine însuși!

9 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
"Micuții parlamentari" au adoptat legea prin care fiecare copil are dreptul la un părinte

Deputatul PNL Andreea Paul și Organizația de Femei din Bucuresti a Partidului Național Liberal au organizat astăzi, 2 iunie, la Palatul Parlamentului, un eveniment dedicat Zilei Naționale a Adopției.

2 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
PNL nu votează loteria bonurilor fiscale

Guvernul Ponta schimbă mai des regulile fiscale decât se schimbă vremea. Nu există un rău mai mare făcut de vreun ministru de finanțe decât păcăleala fiscală, modificările fiscale dese și nepregătite, cu un singur scop: folosirea Codului Fiscal ca instrument politic de imagine, din rațiuni pur electorale.

27 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul: Premierul-bacșiș și PSD au votat azi împotriva eliminării supra-accizei la carburant și a taxei pe stâlp

Guvernul Ponta se încăpățânează să mențină măsurile fiscale aberante, prin respingerea azi a două propuneri legislative vitale pentru români, inițiate de prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul.

13 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)
Andreea Paul: PSD vrea să execute conducerea SRTV pentru că nu a acceptat imixtiunea politică

PNL susține statutul independent al conducerii și al politicii editoriale a SRTV, bazat pe principiile de bună guvernare a serviciilor publice de media. Cadrul legal și regulile interne trebuie să evite plasarea managementului serviciilor publice de media la dispoziția oricărui tip de influențe politice sau de alte intervenții.

12 mai 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Doamna deputat Andreea Paul și viceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu, vor susține joi, 7 mai, începând cu ora 16.30, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

6 mai 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat Eugen Nicolăescu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL și vicepreședinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, împreună cu doamna deputat Andreea Paul, vicelider al Grupului parlamentar al PNL și secretar al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, vor susține astăzi, 24 februarie, de la ora 14.40, o declarație de presă (Sala Grupului PNL - etaj 2).

24 februarie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul va susține miercuri, 3 decembrie, începând cu ora 14.30, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

3 decembrie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul, președintele Comisiei generale pentru probleme economice a Inițiativei Central-Europene – Dimensiunea Parlamentară (ICE - DP), împreună cu domnul Erik Csernovitz, secretar general adjunct în Secretariatul dimensiunii guvernamentale, ICE, vor susține joi, 9 octombrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala “Spiru Haret”, nivel P).

8 octombrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, împreună cu doamna deputat Andreea Paul vor susține miercuri, 2 aprilie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă având ca temă Autoritatea de Supraveghere Financiară (sala “Spiru Haret”, nivel P).

1 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Gheorghe Tinel, împreună cu doamna deputat Andreea Paul, vor susține miercuri, 12 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă. Temele abordate vor fi inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta 3 și depunerea unei moțiuni simple pe tema energiei (sala "Spiru Haret", nivel P).

12 martie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, împreună cu doamna deputat Andreea Paul, vor susține, miercuri, 5 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

4 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PDL)
PDL își dorește să depună o moțiune de cenzură cu care să dărâme Guvernul Ponta, este vorba despre „Cartea Neagră a Guvernării USL: 2 ani de minciună. După USL: potopul’’
Andreea PAUL: România a intrat într-un blocaj de guvernare.

„Asteptăm opozanții declarați astăzi în Parlament să semneze moțiunea noastră. Să vedem dacă au curajul să-și asume efectele dezastruoase ale guvernării la care au luat parte, mai bine mai târziu decât niciodată’’, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul.

25 februarie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul și domnul deputat Mircea-Nicu Toader (Grup PDL), vor susține marți, 25 februarie, începând cu ora 14.30, o conferință de presă referitoare la sesizarea de neconstituționalitate a Legii privind stabilirea unor măsuri de descentralizare și la intenția de a depune o moțiune de cenzură la adresa guvernării Ponta (sala „Spiru Haret”, nivel P).

25 februarie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul (Grup PDL) va susține miercuri, 20 noiembrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă pe tema bugetului ministerului Economiei (sala "Spiru Haret", nivel P).

20 noiembrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul (Grup PDL) va susține marți, 5 noiembrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă pe tema rezultatelor negocierilor Guvernului cu FMI (sala de ședințe a Grupului PDL, nivel 1M).

5 noiembrie 2013
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul și doamna deputat Claudia Boghicevici (Grup PDL) vor susține marți, 29 octombrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă pe tema rectificării bugetare (sala de ședințe a Grupului PDL, nivel 1M).

28 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PDL)
Guvernul folosește insolvența pentru a face poliție politică

PDL îi solicită premierului Victor Ponta să elaboreze în mod transparent un Cod al Insolvenței care să răspundă nevoilor mediului de afaceri și să nu folosească această lege cu grave probleme de constituționalitate pentru a face poliție politică, a declarat astăzi prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul în plenul Camerei Deputaților.

21 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PDL)
Ministerul Economiei a devenit terenul de încercări și rateuri al USL

Numirea liberalului Andrei Gerea în fruntea Ministerului Economiei este o nouă farsă marca USL. Deznodământul acestei nominalizări este previzibil pentru toată lumea: ministrul Gerea va fi înghițit de sistem, de gafe, de încercări ratate, într-un guvern de stânga care s-a dovedit o eficientă fabrică de taxe și de șomeri. Avem în față o nouă dovadă a programului politic al Puterii – incompetență, dezinteres, sfidare, interese de clan. Propunerea USL este un nou caz de calificare la locul de muncă, noul membru al Executivului fiind recomandat, în principal, de relația de prietenie cu liderii Crin Antonescu și Daniel Chițoiu.

15 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Andreea Paul și domnul deputat Gheorghe Ialomițianu (Grup PDL) susțin joi, 3 octombrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă având ca teme rectificarea bugetară și prezentarea a cinci motive pentru care ministrul Varujan Vosganian trebuie demis (sala "Spiru Haret", nivel P).

3 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PDL
USL sacrifică economia apărându-și infractorii. PDL cere demisia miniștrilor Vosganian și Dragnea

USL are drept singur scop apărarea propriei mafii, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul, care a cerut demisia miniștrilor pe care PNL și PSD vor să îi ferească de justiție - Varujan Voganian și Liviu Dragnea. "USL sacrifică economia și, implicit, țara, dacă acest cuvânt mai are vreo semnificație pentru Ponta și USL. Încăpățânarea USL de a submina justiția este revoltătoare. În numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justiției - cazurile Vosganian și Dragnea. Propria mafie și apărarea ei cu orice preț sunt mai importante decât orice, chiar și decât propria economie. PDL cere demisia lui Varujan Vosganian și a lui Liviu Dragnea", a declarat Andreea Paul.

3 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Șeful delegației Parlamentului României la Inițiativa Central Europeană, doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD), va susține luni, 30 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă cu tema "Posibilul rol al ICE în consolidarea cooperării regionale în contextul perioadei bugetare 2014 - 2020" (sala "Spiru Haret", nivel P).

30 septembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PDL)
Andreea Paul (PDL) a fost aleasă președinte al Comisiei Economice din cadrul Adunării Parlamentare a Inițiativei Central–Europene

Doamna deputat PDL Andreea Paul a fost aleasă președinte a Comisiei Economice a Adunării Parlamentare a Inițiativei Central-Europene (ICE), for care s-a reunit la Budapesta în perioada 24-26 septembrie a.c.

27 septembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Maria Andreea Paul și domnul deputat Gheorghe Ialomițeanu (Grupul parlamentar al PDL) vor susține marți, 14 mai, începând cu ora 14.30, o conferință de presă cu tema "Rompetrol" (sala "Spiru Haret", nivel P).

14 mai 2013
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie jeudi, 20 juin 2024, 21:44
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro