Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Vasile-Daniel Suciu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Vasile-Daniel Suciu (Grup PSD)

Am văzut cu oarecare surprindere încercările unor colegi liberali de a exploata pur politicianist discuția referitoare la gratuitatea transportului studenților prin intermediul CFR.

Ca să înțeleagă și domniile lor, înainte de a se avânta cu mânie proletară să ia la rost Guvernul și PSD, gratuitatea rămâne așa cum a fost ea legiferată prin OUG nr. 2/2017. Dacă tot se vorbește zilele acestea despre responsabilitate, mi-aș fi dorit ca reprezentanții PNL să abordeze în acest registru unele amendamente la ordonanța menționată. Pentru că e profund demagocic să abordezi acest subiect și să acuzi PSD când acest amendament aparține tocmai unui parlamentar PNL. Florin Cîțu pe numele domniei sale. Ca să împrospătez memoria celor care plâng acum că se comite o mare nedreptate, că pedepsim tinerii pentru că au protestat, le readuc aminte din argumentația colegului Cîțu, care spunea mai mult decât serios că doar nu trebuie să suporte statul deplasările studenților în Vamă. Evident, domnul deputat în cauză a revenit și susține că a fost păcălit. Ciudată slăbiciunea unui parlamentar a cărui misiune este să legifereze, și mai ciudată încercarea PNL de a politiza inutil o măsură foarte bună a actualului Executiv. Până la urmă subiectul este simplu. Guvernul PSD a făcut ceea ce studenții așteaptă de ani de zile. Transport gratuit și burse mărite. Iar colegii de la PNL fac ceea ce fac tot de ani de zile. Demagogia drobului de sare.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 17 iulie 2024, 19:51
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro