Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gheorghe-Vlad Nistor > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Susțin adoptarea rapidă a noii legislații electorale, în acord cu angajamentele luate cu ocazia consultărilor de la Cotroceni și, în special, cu promisiunile făcute la alegerile prezidențiale.
Doresc ca adoptarea noului proiect, cu privire la votul prin corespondență să se realizeze până la sfârșitul actualei sesiuni parlamentare sau chiar într-o sesiune extraordinară, înainte de luna septembrie. Este timpul să reparăm, atât cât se mai poate, umilința îndurată de către cetățeni la ultimul scrutin, din cauza modului în care au fost organizate alegerile.
Îl sfătuiesc pe domnul Victor Ponta, premierul României, ca și pe toți parlamentarii Partidului Social Democrat să susțină proiectul PNL cu privire la votul prin corespondență, dovedind astfel alegătorilor că își vor îndeplini una din promisiunile făcute după înfrângerea de la alegerile prezidențiale: garantarea dreptului la vot pentru românii din străinătate, prin introducerea votului prin corespondență.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 28 mai 2024, 0:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro