Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gheorghe-Vlad Nistor > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Comisia pentru politică externă

In perioada 21-23 septembrie a.c. o delegație a Comisiei pentru politică externă efectuează o vizită oficială în Republica Armenia.

Delegația este formată din domnul Borbély László, președintele Comisiei, doamna Natalia Elena Intotero și domnul Vlad Gheorghe Nistor, vicepreședinți ai Comisiei.
In programul vizitei sunt prevăzute întâlniri cu domnul Galust Sahakyan, președintele Adunării Naționale a Republicii Armenia, cu domnul Artak Zakaryan, președintele Comisiei pentru politică externă din Adunarea Națională a Republicii Armenia, precum și cu domnul Karen Nazaryan, ministru adjunct al Afacerilor Externe. Totodată, membrii delegației vor participa la recepția de Ziua Națională oferită de Președintele Armeniei, domnul Serge Sargsyan, cu ocazia împlinirii a 24 de ani de independență a Republicii Armenia.
Pe parcursul vizitei vor fi abordate chestiuni privind întărirea cooperării în domenii de interes comun, dezvoltarea dialogului parlamentar bilateral și subiecte de actualitate ale politicii externe.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 21 mai 2024, 9:50
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro