Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Gheorghe-Eugen Nicolăescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Titlul moțiunii propus de PNL, urmare a argumentației din textul moțiunii, este „Opriți Guvernul Ponta 3 - guvernul corupției, demagogie și minciunii!”.
Textul final al moțiunii va ține cont și de eventualele recomandări ale grupurilor parlamentare, urmând ca săptămâna viitoare să fie depus, conform procedurilor.
În varianta de text comunicată grupurilor parlamentare, în afară de cele trei capitole anunțate săptămâna trecută, referitoare la temele economice vizând reducerea fiscalității, proprietatea cu prima intabulare ca prioritate și accentuarea corupției prin susținerea baronilor locali în relația cu o justiție independentă, PNL a considerat necesar introducerea unei referiri speciale la situația internațională.
„Evident că vorbim despre situația din Ucraina, în raport cu care Guvernul Ponta 3 a dat dovadă de superficialitate, bâlbâială și lipsă de responsabilitate”, a declarat deputatul Eugen Nicolăescu, vicepreședinte PNL.
Deputatul PNL a mai subliniat faptul că moțiunea de cenzură urmărește să creeze o dezbatere serioasă, responsabilă, astfel încât societatea românească să fie corect informată.
„PNL s-a angajat într-un proces amplu de transparență și de aceea a transmis proiectul moțiunii de cenzură inclusiv grupurilor parlamentare ale majorității - PSD, PC, UNPR, UDMR și Grupului minorităților naționale.
PNL a avut în vedere faptul că parlamentarii sunt reprezentanții cetățenilor cărora trebuie să le dea socoteală, iar derapajele grave pe care le înregistrează guvernarea nu pot fi lăsate nesancționate”, a declarat deputatul Eugen Nicolăescu, vicepreședinte PNL.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 26 ianuarie 2022, 22:07
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro